Η Άννα αναβιώνει μια τραυματική εμπειρία από τα παιδικά της χρόνια στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες. Ο Κοσμάς περνά κρυφά στο Σώτο την ιδιοκτησία του εργοστασίου. Ο Ασημάκης ακόμα δεν αναγνωρίζει τη Βασιλική. Μετά την παγίδα της Φρόσως, ένας γιατρός επιβεβαιώνει πως η Ευανθία όντως βλέπει. Η Αμαλία ζητά να μπει ο γιος της πρωτοπαίδι στην οικογένεια Νάτση. Η Φρόσω μαθαίνει από τον Οδυσσέα για τα αρχαία ευρήματα και τον εκβιασμό του Βελλή. Η Μαρίκα λέει στον Σώτο να μιλήσει με την Αρχοντούλα. Η Μάγια αντιδρά στην πιθανότητα ομολογίας του Ερμή. Ο Ερμής δέχεται επίσκεψη από τον Νέστορα. Ο Κοσμάς έρχεται αντιμέτωπος με μια θανάσιμη απειλή.

Η Χριστίνα αρχίζει να αντιμετωπίζει τη Βασιλική διαφορετικά όταν ανακαλύπτει ότι η δεύτερη σκότωσε τον Ευάγγελο Αρδίτη. Η Χριστίνα, που είχε κρυφά συνεργαστεί με τη Βικτώρια σε βρώμικες υποθέσεις που κατέστρεψαν τη ζωή της, νιώθει ικανοποίηση μαθαίνοντας για τον θάνατο του Αρδίτη. Αυτό την φέρνει πιο κοντά στη Βασιλική, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Τηλεθεατής.

Αμέσως σταματάει να της δυσκολεύει τη ζωή και να την πιέζει, ενώ αρχίζει να την προσέχει, της δίνει περισσότερο φαγητό και της εξομολογείται τις δικές της εμπειρίες.
Στο μεταξύ, η υγεία του πατέρα της Βασιλικής επιδεινώνεται και η Χριστίνα βοηθάει τη Βασιλική να τον επισκεφτεί. Η Βασιλική προλαβαίνει να τον δει πριν πεθάνει. Τον αγκαλιάζει, τον φιλά και του κλείνει τα μάτια με δάκρυα. Η Βασιλική παρακαλεί τη Χριστίνα να της επιτρέψει να τον θάψει αντί να τον πετάξουν στη χαράδρα με τους άλλους νεκρούς που τους τρώνε τα αρπακτικά.
Η Χριστίνα, μαθαίνοντας ότι θα μετατεθεί, προσπαθεί να βοηθήσει τη Βασιλική να δραπετεύσει από εκεί. Της ζητά, όταν θα φύγει από το Τρίκερι, να βρει τη Βικτώρια και να την εκδικηθεί.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η τελευταία σκηνή της σεζόν

F1: Ο «μόνος λόγος» που ο Max Verstappen μπορεί να φύγει από τη Red Bull για τη Mercedes το 2025

Ο Παράδεισος των Κυριών: Συγκλονίζει η τελευταία σκηνή της σειράς