Οι Ψυχοκόρες αποτελούν την ίσως καλύτερη σειρά της σεζόν με πολύπλοκους και καλά δομημένους χαρακτήρες. Ένας από αυτούς είναι και ο Ερμής Αρδίτης με τον πρωτοεμφανιζόμενο νεαρό Οδυσσέα Πετράκη να υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε στο TV-24 για την πρώτη του παρουσία στην ελληνική τηλεόραση αλλά και για το μέλλον του Ερμή στη σειρά.

Ο Ερμής είναι ένα παιδί πολύ παραμελημένο ο οποίος ψάχνει την αποδοχή με τους λάθους τρόπους. Όπως δηλώνει ο ηθοποιός, ο Ερμής δε δείχνει να μπορεί να ερωτευτεί ακόμη και αν του προκύψει παρακάτω μια σχέση καθώς τα κίνητρά του είναι πάντα σαρκικά.

Την ίδια ώρα έχει βρει καταφύγιο στο τζόγο. Θαμώνας σε χαρτοπαικτικές λέσχες ο Ερμής θα βρεθεί πολύ μπλεγμένος κάτι που θα του φέρει μπούμερανγκ όσα κάνει. Το λιγότερο από τα προβλήματά του μάλιστα θα είναι το μπλέξιμο με το νόμο.

Όταν τελειώσει τη στρατιωτική σχολή θα βγει πολύ αλλαγμένος. Τιμωρία όμως θα υποστεί και από τον χειριστικό παππού του. Φυσικά με στόχο να διατηρηθεί προς τα έξω το όνομα της οικογένειας και η εξουσία του ίδιου.

Όσον αφορά τη σχέση του με τον Παύλο, ο Ερμής πάντα αποζητούσε από τον πατέρα του την προσοχή που δεν πήρε ποτέ. Θα αργήσει να το καταλάβει όμως αυτός. Κάποια στιγμή, θα έρθουν αναπάντεχα πιο κοντά όταν ο Ερμής πέσει από μόνος του στο λάκκο που σκάβει για τον εαυτό του. Ο Παύλος θα είναι η δύναμη που θα τον σώσει.

Ψυχοκόρες: Δείτε το trailer από τα νέα επεισόδια

Όλες οι ειδήσεις

Η παραλία: Αυτοί οι πρωταγωνιστές συνεχίζουν την επόμενη σεζόν

Τέλη Κυκλοφορίας: Αλλάζουν τα πάντα από το 2025 – Τελειώνει κάθε παράταση!

Το ναυάγιο: Ο Μάκης βάζει τέλος στη Λίνα