Οι Ψυχοκόρες αποτελούν μία από τις αποκαλύψεις στο δεύτερο μισό της σεζόν. Η σειρά του ΑΝΤ1 έχει συγκλονίσει με πολλούς ρόλους να έχουν προκαλέσει αίσθηση στο κοινό.

Ένας από αυτούς είναι και ο χαρακτήρας του Λεωνίδα, του μπάτλερ της οικογένειας Αρδίτη. Ο Λεωνίδας έχει μια περίπλοκη σχέση και κόντρα με τη Βασιλική και ο ηθοποιός Δημήτρης Τσέλιος μίλησε στο TV-24 για την έκβαση αυτής της σχέσης.

Ο Λεωνίδας θέλει να θέσει εκτός σπιτιού τη Βασιλική γιατί θεωρεί πως κινδυνεύει η θέση του. Φοβάται, άρα κάθε τι καινούργιο το αντιμετωπίζει με καχυποψία. «Ένας άνθρωπος που φέρει τόσα πολλά θέματα μέσα του δε θα μπορούσε να το αντιμετωπίσει διαφορετικά», σημειώνει ο ηθοποιός.

Ωστόσο ο Λεωνίδας είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και δεν αποκλείεται να τα βρει τελικά με τη Βασιλική. Ο ίδιος ο ηθοποιός πάντως σημειώνει ότι στο τέλος της σειράς ο Λεωνίδας θα τα έχει καλά με τον εαυτό του αφήνοντας και υπονοούμενο για τη σχέση του με τη Βασιλική ότι «θα ήθελε να τη βοηθήσει με τον τρόπο του».

Τέλος για τη σχέση του με τη Μάγια Αρδίτη και τον Παύλο Στρατή ανέφερε πως μέσα στα 3 χρόνια που διαρκεί η σειρά θα δούμε πολλούς χαρακτήρες να έρχονται κοντά αλλά και άλλους να απομακρύνονται.

Ψυχοκόρες: Δείτε το trailer για το νέο επεισόδιο της Τρίτης

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 2024 spoiler 13-4: Η Χρύσα θα φύγει στην επόμενη μονομαχία;

Να με λες μαμά: Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ALPHA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Θεοδώρα λιποθυμά από το ποτό, αυτή την βρίσκει!