Η ‘Ελενα καταφέρνει να «ξεσκεπάσει» τον Αντρέα στη δραματική σειρά Ψέματα και η αστυνομία τον ψάχνει για να τον συλλάβει.’Ομως ο αδίστακτος άντρας παραμένει άφαντος.’Ωσπου εντοπίζεται δολοφονημένος και η’Ελενα μπαίνει σε νέες οδυνηρές περιπέτειες.
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και η τελική αναμέτρηση, ανάμεσα στην ‘Ελενα και τον Αντρέα πλησιάζει. Δυστυχώς η μυστική αστυνομικός που έβαλε η Ισμήνη να παγιδέψει τον γιατρό δεν πετυχαίνει τον στόχο της, καθώς γίνεται αντιληπτή από εκείνον. Ωστόσο ο Αντρέας έχει πλέον τρομάξει. Αντιλαμβάνεται ότι ο κλοιός σφίγγει γύρω του και ζητά από τον Άρη να πει ψέματα στην αστυνομία και να του δώσει άλλοθι.

Η ‘Ελενα, από την άλλη, είναι αποφασισμένη να τον «ξεσκεπάσει στη σειρά Alpha. Με ένα έξυπνο κόλπο, καταφέρνει να… τρυπώσει στο «κρησφύγετό» του, εκεί που κρατά κρυμμένα όλα τα ένοχα μυστικά του, την ουσία που χορηγεί στα θύματά του και φυσικά τα βίντεο στα οποία έχει απαθανατίσει όλους τους βιασμούς που έχει διαπράξει. Ο Αντρέας, πανικόβλητος, τρέχει να την προλάβει. Είναι όμως πολύ αργά, καθώς όλα τα αδιάσειστα στοιχεία που τον «καίνε» βρίσκονται πλέον στα χέρια των Αρχών. Συγκινημένες, η’Ελενα και η Ισμήνη αγκαλιάζονται. Ξέρουν ότι ο άνθρωπος που τις έβλαψε θα λογοδοτήσει επιτέλους για τις πράξεις του. Εκδίδεται άμεσα ένταλμα σύλληψης και η αστυνομία χτυπά την πόρτα του γιατρού. Ο Άρης, έκπληκτος, τους ενημερώνει ότι ο πατέρας του απουσιάζει. Σύντομα κυκλοφορεί στα ΜΜΕ ότι ο Αντρέας είναι κατά συρροήν βιαστής και ότι καταζητείται από τις Αρχές.

Ο χρόνος κυλά και η ‘Ελενα προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της, αν και ο Αντρέας παραμένει άφαντος. ‘Εχει έρθει πια πολύ κοντά με τον Κίμωνα, τον άντρα που γνώρισε στο ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη. Αν και αρχικά ήταν διστακτική μαζί του, εκείνος με τον τρόπο του καταφέρνει να την πλησιάσει, ενώ τη στηρίζει πολύ με τον εφιάλτη που έζησε. Βέβαια κουβαλά τα δικά του μυστικά… ‘Εχουν περάσει τρεις εβδομάδες μετά την εξαφάνιση του Αντρέα και τελικά η αστυνομία εντοπίζει το πτώμα του. Είναι σίγουρο ότι πρόκειται για δολοφονία! Η ‘Ελενα δυστυχώς μπαίνει σε νέες περιπέτειες. Ενώ δίνει τη μάχη της να κοιτάξει μπροστά και να βρει τη γαλήνη, ο Αντρέας τη «στοιχειώνει» ξανά και πρέπει για άλλη μια φορά να παλέψει για να την πιστέψουν. Σύντομα οι υποψίες της αστυ-νομίας πέφτουν στον Κίμωνα, καθότι είναι ο νέος σύντροφος της’Ελενας. Σε απόγνωση, η τε-λευταία νιώθει πλέον ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν.