Μία κωμικοτραγική ιστορία κρύβεται πίσω  από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Ποιος Παπαδόπουλος. 

Η κωμική σειρά, που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00, θα μας δείξει πως από ένα λάθος μπορεί να δημιουργηθούν απίστευτες καταστάσεις και μάλιστα από τα γεννητούρια των πρωταγωνιστών!

Μία συνωνυμία είναι αρκετή για να γίνει ένα τραγικό λάθος 16 χρόνια πριν! Δύο μωρά μπερδεύονται στο μαιευτήριο με αποτέλεσμα να μεγαλώσουν με λάθος οικογένειες!

Στο προηγούμενο επεισόδιο ένα ατύχημα και μάλιστα με… μπαλτά αλλά και ένα κομμένο δάχτυλο είναι ικανό να βγουν στην επιφάνεια τραγικές ιστορίες!

Αφού προηγήθηκε το τηλέφωνο από το μαιευτήριο και η αποκάλυψη για το μπέρδεμα που συνέβη 16 χρόνια πριν, οι οικογένειες των δύο Παπαδόπουλων, παίρνουν την απόφαση να βρεθούν από κοντά.

Ωστόσο τα αίματα δεν θα αργήσουν να ανάψουν μεταξύ τους αφού το χάσμα που υπάρχει μεταξύ τους είναι δύσκολο να γεφυρωθεί και έτσι κοντεύουν να πιαστούν στα χέρια!  Έτσι, ένας καβγάς θα σταθεί η αφορμή τα δύο αγόρια να αναγκαστούν να ανταλλάξουν σπίτια και να εγκατασταθούν με τους βιολογικούς τους γονείς. Πόσο εύκολη όμως είναι αυτή η ανταλλαγή; Καθόλου με τις δυσκολίες να γίνονται ολοένα και περισσότερες έτσι το ατύχημα θα αναγκάσει να υπάρξει μία συμβίωση που σε καμία οικογένεια δεν θα είναι ευχάριστη!

 

Όλες οι ειδήσεις

Ποιος Παπαδόπουλος: Η υπόθεση της σπαρταριστής κωμωδίας του ANT1

Τηλεθέαση: Τρίτη και φαρμακερή ο Λιάγκας – Η Σκορδά τον τελείωσε ξανά – Χαμός για το αν θα ανέβουν τα νούμερα

Άπιστος: Η Ντερίν μαχαιρώνει τον Βολκάν και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας – Η Ασιγιά την σώζει