Στην  κωμικοτραγική σειρά του ΑΝΤ1, Ποιος Παπαδόπουλος, οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητα φωτός! Κανείς δεν μπορεί να δεχτεί τη μοίρα που επεφύλασσε τέτοιο άσχημο για κάποιους, τέλειο για κάποιους άλλους, παιχνίδι! Η σειρά προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00 και είναι πραγματικά μία εναλλακτική πρόταση αφού κύριο χαρακτηριστικό είναι κάτι που απουσιάζει εδώ και καιρό. Το γέλιο!

Στο πέμπτο επεισόδιο κι ενώ ο Αρίστος ψάχνει τρόπο να διώξει τους άλλους Παπαδόπουλους από το σπίτι, αποφασίζει να πάρει μαζί του τον Θάνο στην εταιρία του για να έρθουν πιο κοντά.

Με τις παροτρύνσεις της Περιστέρας και τους αριστοτεχνικούς χειρισμούς της Μελίνας, αποφασίζει και ο Γιάννης να βγάλει βόλτα τον Αλέξανδρο για να γνωριστούν καλύτερα! Ωστόσο τα πράγματα δεν θα πάνε όπως όλοι θα ήθελαν! Δυστυχώς και στις δύο περιπτώσεις η απογοήτευση θα είναι μεγάλη, τόσο για τους άντρες όσο και για τους γιους τους. Στην βίλα, η Μελίνα με την Περιστέρα έρχονται όντως πιο κοντά μεταξύ τους, αφού εμφανιστούν τα πρώτα συννεφάκια στην σχέση της Μελίνας με τον Αρίστο.

Ποιος Παπαδόπουλος: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

 

Όλες οι ειδήσεις

Η δική μας οικογένεια: Επιστροφές- έκπληξη μετά το αεροπορικό δυστύχημα

Καιρός (28/9): Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

GNTM: Ξεκάθαρος ο Σκουλός για Καγιά-Δεν είμαι και δεν πρόκειται να γίνω φίλος-«Βόμβες» για την παραγωγή