Οι Παγιδευμένοι προβάλουν το μεγάλο φινάλε τους αυτή τη Δευτέρα και Τρίτη με τα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 να συγκλονίζουν.

Όπως έχετε ήδη διαβάσει, ο Δημήτρης αποκαλύπτεται ότι έχει σκηνοθετήσει το θάνατό του προκειμένου να αποκαλυφτεί η παγίδα που είχαν στήσει ο Καρέλης με τον Ιάσονα.

Στο φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1 όλα μοιάζουν ιδανικά για τους πρωταγωνιστές. Ο Δημήτρης εξηγεί στην Άννα τι έγινε, πως ήταν ο Ανδρέας στο κόλπο και οι δυο τους ζουν ευτυχισμένοι μαζί με την κόρη του που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες.

Ωστόσο στο αντίστοιχο τούρκικο σίριαλ στο οποίο βασίζονται οι Παγιδευμένοι, ολοκληρώθηκε και ο τρίτος κύκλος. Εκεί η ιστορία συνεχίζεται και μετά τα όλα παραπάνω. Τι συμβαίνει τότε;

Το δράμα θα εμφανιστεί ξανά στη ζωή τους καθώς η κόρη τους πέφτει θύμα απαγωγής. Ο καιρός περνά και οι έρευνες παραμένουν άκαρπες φέρνοντας ρήξη στη σχέση του Δημήτρη και της Άννας. Όλοι πιστεύουν ότι η μικρή δεν είναι πλέον στη ζωή. Η μόνη που δε το δέχεται αυτό είναι η Άννα.

Από την άλλη ο Δημήτρης προσπαθεί να την κάνει να δει τη σκληρή αλήθεια. Αυτή η σύγκρουση θα είναι και η αιτία του χωρισμού τους. Στη μέση βρίσκεται πάντα ο Ανδρέας που προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Τελικά όμως αποδεικνύεται ότι η Άννα είχε δίκιο και η κόρη τους ζει. Όταν τη βρουν όμως τα χρόνια θα έχουν περάσει και εκείνη έχει δεθεί με τη γυναίκα που νόμισε για μητέρα της. Εκεί ξεκινάει ένας νέος αγώνας. Παράλληλα βέβαια, πάντα οι δυο τους θα έχουν περίεργες υποθέσεις να λύνουν…

Όσο για τους άλλους ήρωες, ο Θοδωρής αρραβωνιάζεται τη Λίνα, η Δανάη γίνεται αστυνομικός ενώ η Χρύσα θα τα ξαναβρεί με τον Νίκο.

Παγιδευμένοι: Δείτε το trailer από το μεγάλο φινάλε

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος συλλαμβάνει την Αμαλία ως δολοφόνο

Bahar – Καινούρια αρχή: Απιστίες, ίντριγκες και πάθος για ζωή στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ!

Η Μαρία που έγινε Κάλλας: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της συγκλονιστικής σειράς της ΕΡΤ