Η γη της ελιάς συνεχίζεται με μία συγκλονιστική ανατροπή που θα αφορά την Αμαλία. Η Αμαλία πάλεψε με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να γίνει κυρία Βρεττάκου.

Έτσι θεωρεί πως κανείς δεν μπορεί να της αρνηθεί τα κεκτημένα της και να την πετάξει στο δρόμο σα σκουπίδι. Γι’ αυτό και δε σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα αμαχητί. Το αντίθετο μάλιστα, είναι αποφασισμένη να πολεμήσει όποιον σταθεί εμπόδιό της.

Η Αμαλία σχεδιάζει την εκδίκησή της στο γαμήλιο γλέντι της Αθηνάς και του Τζον όταν όλοι κάτω από την επήρεια του αλκοόλ θα είναι ξέγνοιαστοι. Τότε η Αμαλία τους αιφνιδιάζει όλους και βγάζει το όπλο που έχει μαζί της. Πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει πυροβολεί τον Ισίδωρο.

Όλοι σοκάρονται με τον αιμόφυρτο Ισίδωρο στο έδαφος. Καλούν ασθενοφόρο και ο Ισίδωρος θα δώσει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ, ο Κουράκος συλλαμβάνει την Αμαλία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση εκ προμελέτης.

Κανείς δεν πιστεύει τι έχει συμβεί την ώρα που ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκεται και η Αντιγόνη η οποία ήρθε από το Λονδίνο για να κάνει έκπληξη στο γάμο. Η μεγαλύτερη έκπληξη ωστόσο θα είναι ότι εμφανίζεται σε στάδιο προχωρημένης εγκυμοσύνης… Η Αντιγόνη δε γνωρίζει την Αμαλία και μένει άναυδη από τον πυροβολισμό του πα΄τερα της.

Η γη της ελιάς: Η ιστορία που αγαπήσαμε συνεχίζεται και σε 4ο κύκλο

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Αυτοί θα ανατρέψουν τα πάντα στον 2ο κύκλο

Η Σκορδά «έκραξε» on air παίκτη Survivor!

Bahar – Καινούρια αρχή: Η υπόθεση από τα 10 πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του ΣΚΑΪ