Οι Παγιδευμένοι η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 έρχεται από τον Σεπτέμβριο στο ανανεωμένο πρόγραμμα και υπόσχεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Μάλιστα, μόλις πριν λίγες μέρες η κάμερα πήρε… μπροστά και το δυνατό καστ άρχισε να ζωντανεύει τους ήρωες!

Ο ΑΝΤ1 στο ανανεωμένο πρόγραμμα του Θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τέσσερις νέες και πρωτότυπες προτάσεις μυθοπλασίας. Μία από αυτές είναι η δραματική σειρά «Παγιδευμένοι», βασισμένη στο τουρκικό φορμάτ «Yargi», με τη διασκευή σεναρίου – σενάριο να υπογράφει η Σωτηρία Ψευτούδη και τη σκηνοθεσία να ανήκει στη Βίκυ Μανώλη.

Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους Μιχάλη Λεβεντογιάννη, Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ, Κίμωνα Κουρή, Πέτρο Λαγούτη, Δημήτρη Ξανθόπουλο, Στάθη Σταμουλακάτο, Σταύρο Τσουμάνη, Βασίλη Τριανταφύλλου, Σόλωνα Τσούνη, Μαριλένα Ρόδου, ‘Αννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Αθηνά Ροδίτου, Ναταλία Πελέκα, ‘Αννα Πορφύρη, Νίκο Ιωαννίδη, Βίκτωρα Πέτσα, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρη Πίτσο, Αλίκη Κακολύρη και τους Παύλο Ορκόπουλο, Στέφανο Κυριακίδη, Ντίνα Μιχαηλίδου, Ταμίλα Κουλίεβα, Σοφία Φαραζή. Οι παραπάνω, λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα, ζωντανεύοντας τους ήρωες και τη γεμάτη ανατροπές ιστορία της δραματικής σειράς.

Παγιδευμένοι: Η υπόθεση

Μία δικηγόρος και ένας εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο στην αποτρόπαιη δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα άλλο ο νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη. Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δεν Θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη. Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος Θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά Θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους. Γιατί η αλήθεια δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο… Γιατί κανείς δεν είναι αθώος…

Δείτε το νέο συγκλονιστικό τρέιλερ