Ο Δημήτρης στη σειρά Παγιδευμένοι συμπαραστέκεται στην Αννα που μαθαίνει για τον χαμό του αγαπημένου της πατέρα. Οι σκηνές που εκτυλίσσονται είναι δραματικές!

Η αστυνομία πλέον έχει βρει το πτώμα του Κοσμά στο δάσος. Ο Δημήτρης υποψιάζεται ότι ανήκει στον πατέρα της Άννας και προσπαθεί να της το πει με τρόπο. Ξεκινάει λέγοντας ότι βρήκαν ένα πτώμα στο δάσος και εκείνη τον ρωτάει για να μάθει τη συνέχεια. «Τα ρούχα ταιριάζουν με εκείνα που περιέγραψε η μητέρα σου». Η κοπέλα στο άκουσμα αυτό έχει άρνηση να κάνει τον συνειρμό. «Δεν θέλω να ξέρω», του λέει και κάνει να βγει από το αυτοκίνητο. Την ακολουθεί. Οι δυο τους πηγαίνουν στο εργαστήριο της αστυνομίας. Εκείνη τρέμει. Βλέπει τα ρούχα. Κλαίει. «Μπαμπά… Δημήτρη είναι… Οχι, δεν μπορεί, δεν είναι δυνατόν», αρχίζει να φωνάζει και παθαίνει κρίση υστερίας. «Δεν μπορεί να έχει πεθάνει ο μπαμπάς μου», ουρλιάζει. Ο Δημήτρης την αγκαλιάζει. «Θέλω να τον δω. Να τον αγγίξω», του ζητάει, αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν καθώς έχουν περάσει τρεις μήνες από τον θάνατό του και δεν μπορεί να αναγνωριστεί.

Tης παίρνουν δείγμα DNA. Γίνεται η ταυτοποίηση. Στη συνέχεια το ζευγάρι πάει στο πατρικό της δικηγόρου. Η Άννα μπαίνει κλαίγοντας. «Μαμά, ο μπαμπάς», λέει στην Ειρήνη. «Ο μπαμπάς τι; Τι;», της φωνάζει η μητέρα της. «Ο Κοσμάς πέθανε;», συνεχίζει να φωνάζει με τη σειρά της και σπάει τα πάντα από το τραπέζι. Οι στιγμές για την οικογένεια είναι δραματικές.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος για το Πάσχα-Τότε επιστρέφει

Viral: Επική αντίδραση παιδιού μόλις βλέπει τον Ρονάλντο από κοντά – Δεν το πίστευε (vid)

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με την Μυρτάλη-Το σκάει από τον Αλέξη!