Οι έρευνες για την εύρεση του ενόχου για την δολοφονία του Άκη στη σειρά Παγιδευμένοι, συνεχίζονται και ο Δημήτρης με τον Ανδρέα φαίνεται να έχουν στα χέρια τους τον… δράστη!

Η Άννα με τον Σωτήρη προσπαθούν να βγάλουν από το κρατητήριο τον φίλο της Φαίδωνα και να διαλευκάνουν την υπόθεση. Όμως οι σχέσεις της Αγγελικής και της Άννας διαταράσσονται επικίνδυνα κατά τη συνεργασία τους και οι αντίθετες απόψεις τους βάζουν σε κίνδυνο τη φιλία τους. Η κατάσταση της υγείας του Νίκου επιδεινώνεται, με τις γυναίκες του σπιτιού να προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν χωρίς να τους πάρει είδηση η Άννα, η οποία δεν γνωρίζει τίποτα. Ενώ ο Δημήτρης και ο Ανδρέας πλησιάζουν στη λύση της υπόθεσης του Άκη, νέα εμπόδια μπαίνουν στον δρόμο τους. Κανείς από τους δύο δεν φαντάζεται ότι αυτοί που θέλουν να κρύψουν την αλήθεια είναι… οι δικοί τους άνθρωποι…

Λίγο αργότερα της τηλεφωνεί ο Γεράσιμος. «Μην κάνεις τίποτα και θα σου τα πω όλα. Μας αφορά όλους αυτή η υπόθεση», είναι τα λόγια του.

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης και ο Ανδρέας πλησιάζουν στη λύση της υπόθεσης του Ακη, νέα εμπόδια μπαίνουν στον δρόμο τους. Κανείς από τους δύο δεν φαντάζεται ότι αυτοί που θέλουν να κρύψουν την αλήθεια είναι οι δικοί τους άνθρωποι.

Τι έχουν να κρύψουν; Ποιος είναι, τελικά, αυτός που δολοφόνησε τον Άκη;

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Οι Πανθέοι: Ανατροπή με την Δέσποινα-Έτσι θα βγάλει διαζύγιο-Ο Αντρέας σε κίνδυνο!

Πού ζουν οι αγαπημένοι μας οδηγοί F1; 7 υπέροχα σπίτια των πρωταθλητών της Φόρμουλα 1

Η Γη της Ελιάς: Όλοι εναντίον της Αμαλίας- Ο Ισίδωρος την αποτελειώνει και τη διώχνει από τη ζωή του!