Μετά την καταγγελία του Αλέκου στη σειρά Παγιδευμένοι, ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Ανδρέας έχουν βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Ειδικά ο πρώτος, που, από τη μία, έχει να διαχειριστεί τις τύψεις του, επειδή σκότωσε τον Παναγιώτη, και, από την άλλη, τη δυσφήμηση ότι μαζί με τους φίλους και συναδέλφους του προσπαθούν να καλύψουν το έγκλημά του για να μην τιμωρηθεί. Το γεγονός, μάλιστα, ότι η υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας -πάλι με πρωτοβουλία του Αλέκου-, κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. Ο επιθεωρητής από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο φτάνει στην Εισαγγελία και ξεκινά την έρευνα, δηλώνοντάς τους ότι όσο διαρκεί θα βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Ο επιθεωρητής ανακοινώνει ότι θα πάρει απ’ όλους καταθέσεις. Η Άννα, που θεωρεί παράλογη την κατηγορία ότι ο Σταύρος και ο Ανδρέας καλύπτουν τον Δημήτρη, αποφασίζει να του μιλήσει. Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας πιάνεται στα χέρια με τον Αλέκο, ο οποίος έστησε όλη αυτή την πλεκτάνη, με στόχο την αποκαθήλωση της παρέας. Ο Δημήτρης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αλλά ταυτόχρονα αποφασισμένος να υπερασπιστεί την υπόληψή του. Στο πλευρό τους έχουν όλους τους δικούς τους ανθρώπους. Η οικογένεια της Άννας και η οικογένεια του Δημήτρη αφήνουν πίσω όλα αυτά που τους χωρίζουν κι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τους βοηθήσουν. Ο καθένας αναλαμβάνει και από μια αποστολή. Μάλιστα, η Χρύσα αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον Νίκο, ενώ η Ειρήνη για πρώτη φορά δεν είναι επιθετική απέναντι στον Σπύρο. Ο Πάνος Βερβερίδης, από την άλλη, έχει πια μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του: να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του εγγονού του.

Η Αγγελική είναι η μόνη που δεν βρίσκεται στο πλευρό της παρέας, αφού συνεργάζεται με τον επιθεωρητή, ο οποίος της έχει απαγορεύσει να έρχεται σε επαφή μαζί τους, όσο διαρκεί η έρευνα. Την ίδια στιγμή, όμως, εκείνος πηγαίνει για φαγητό στο σπίτι της θείας του κι εκεί βρίσκεται και ο Πάνος Βερβερίδης. Είναι σύμπτωση, άραγε, αυτό ή μήπως πίσω από αυτή τη σχέση κρύβεται κάτι; Ο Αλέκος, πάλι, ζει τις καλύτερες μέρες του. Από τη μία, έχει στριμώξει την παρέα και νιώθει απίστευτη ικανοποίηση, κι, από την άλλη, έχει εγκατασταθεί στο σπίτι της Υβόννης, η οποία έχει πειστεί ότι είναι σοβαρά άρρωστος. Στο μεταξύ, η έρευνα της παρέας προχωρά και αποφέρει τους πρώτους καρπούς.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Πρόωρο «τέλος» στη σειρά του ALPHA-Μόλις τρία τα επεισόδια την ερχόμενη εβδομάδα

Viva Las Vegas! Το μεγαλύτερο Show στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Έρωτας Φυγάς: Δυστυχώς για την Μαργέτα-Δυσάρεστη έκπληξη αλλάζει τα σχέδιά της!