Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής ύποπτος για τον φόνο κοριτσιού – Κατάθεση γεμάτη ψέματα. Ο ΑΝΤ1 στο ανανεωμένο πρόγραμμα του θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τέσσερις νέες και πρωτότυπες προτάσεις μυθοπλασίας. Μία από αυτές είναι η δραματική σειρά «Παγιδευμένοι», βασισμένη στο τουρκικό φορμάτ «Yargi», με τη διασκευή σεναρίου – σενάριο να υπογράφει η Σωτηρία Ψευτούδη και τη σκηνοθεσία να ανήκει στη Βίκυ Μανώλη.

Η δικηγόρος Άννα Ροδίτη και ο Εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος… Πρόκειται για δύο νομικούς με το ίδιο πάθος στον αγώνα τους για την απόδοση της δικαιοσύνης.

Ωστόσο ο καθένας από αυτούς χρησιμοποιεί τελείως αντίθετες μεθόδους. Ο Δημήτρης, ακολουθώντας πάντα τους κανόνες, είναι ειλικρινής και σταθερός, ενώ η Άννα είναι επαναστάτρια, δεν έχει όρια και δεν την σταματάει τίποτα προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει … Αυτός είναι και ο λόγος που πάντα όταν συναντιούνται οι δρόμοι τους, η διαμάχη είναι αναπόφευκτη.

Όμως ο Δημήτρης θα είναι μάλλον απροετοίμαστος όταν θα ανακαλύψει ότι η υπόθεση δολοφονίας ενός νεαρού κοριτσιού θα χτυπήσει συθέμελα την ίδια του την οικογένεια: ο αδερφός του, Θοδωρής, θεωρείται ο κύριος ύποπτος της υπόθεσης.

Ο πατέρας του Δημήτρη και του Θοδωρή είναι ο Σπύρος Μαρκέτος που είναι ο Διοικητής της Αστυνομίας. Έτσι αναπόφευκτα θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Ο Εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης, που έχει αναλάβει την υπόθεση, αποφασίζει την κράτηση του Θοδωρή. Όμως πόσο «καθαρά» είναι τα κίνητρά του; Μήπως υπάρχει μία κρυφή διαμάχη με τον Δημήτρη; Ο Θοδωρής χρειάζεται έναν καλό και δυναμικό δικηγόρο για να σωθεί! Όλα όσα καταλογίζει στην Άννα μέχρι τώρα, φαίνεται να είναι τα μόνα όπλα για να σώσει τον αδερφό του. Θα τον βοηθήσει η Άννα να αποδείξει την αθωότητα του Θοδωρή; Είναι ο Θοδωρής πραγματικά αθώος; Γιατί κρατάει το στόμα του κλειστό σχετικά με το τι έκανε τη νύχτα του φόνου; Γιατί η μοναδική πληροφορία που τους δίνει, αποδεικνύεται ότι είναι ψέμα; Οι δρόμοι της Άννας και του Δημήτρη συναντιούνται σ’ ένα σταυροδρόμι που δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Αμφισβητούν πλέον όλα όσα πίστευαν. Κανένας από τους δύο δεν γνωρίζει ότι η μοίρα τους παίζει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Γιατί σ’ αυτόν τον αγώνα που ξεκινάνε… μία συγκλονιστική αποκάλυψη θα ανατρέψει τα πάντα!

 Παγιδευμένοι: Τι θα γίνει τελικά με τον Θοδωρή;

 

Όλες οι ειδήσεις

Γλυκάνισος: Έτσι ανάβει η φλόγα της σχέσης Στρατή – Ραζάν

Πανέμορφη Τουρκάλα τραγουδίστρια έβαλε ντεκολτέ με άνοιγμα από τον ώμο μέχρι τον αστράγαλο!

Άγρια Γη: Θύμα απαγωγής ο 10 χρονος Νικόλας – Ο Άρης σε ενέδρα θανάτου