Ο Ανδρέας, ο Σταύρος, ο Σπύρος και ο Γεράσιμος στη σειρά Παγιδευμένοι, φτάνουν στο λιμάνι που είναι κρυμμένος ο Θοδωρής. Όμως εκεί τους περιμένει μια έκπληξη. Ο Θοδωρής έχει εξαφανιστεί. Τις κινήσεις του Γεράσιμου είχε παρακολουθήσει ο άνθρωπος του Αλέκου και είχε δει σε ποιο κοντέινερ ήταν κρυμμένος ο εγγονός του.

Όταν μπαίνουν μέσα να ερευνήσουν, βλέπουν αίματα, οπότε αντιλαμβάνονται ότι είχε προηγηθεί πάλη.

Ο Ανδρέας τηλεφωνεί στον Δημήτρη για να του πει ότι υπάρχει σκηνή εγκλήματος στο λιμάνι για να μην καρφωθούν στην Άννα. Σπεύδει να πάει να τους βρει. Ψάχνουν να βρουν πού μπορεί να είναι ο Θοδωρής και τον ανακαλύπτουν.

Ο Δημήτρης αποφασίζει να πει την αλήθεια στην Άννα αφού πρώτα βρει τον αδελφό του και τον οδηγήσει στην αστυνομία. Όμως δεν προλαβαίνει, 0 Αλέκος έχει αποφασίσει να οδηγήσει την Άννα στην αλήθεια για τον φόνο του πατέρα της. Αυτή είναι μια εκδίκηση που θα την πάρει αργά και βασανιστικά. Της λέει να ρωτήσει τον άντρα της για το ποιος είναι τελικά ο αληθινός δολοφόνος του πατέρα της.

Της κάνει χώρο να μπει στο αμάξι. Εκείνη το κάνει. Την πάει σε ένα μέρος που δεν γνωρίζει και τον ρωτάει τι είναι εκεί. Εκείνος τότε της αποκαλύπτει ότι θα της αποκαλύψει την αλήθεια.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Άλκης κρατά στα χέρια του την τύχη του Χρήστου-Τέλος η Μαρίνα!

Η ραγδαία αλλαγή για το θέμα Μπακαμπού!

Survivor All Star: Έτοιμοι να τα ξαναβρούν Σχίζας με Παναγιώταρου- Τι αποκαλύπτει η ίδια!