Στο 17ο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, πρόκειται να δούμε τον Σπύρο και τον Θοδωρή, πατέρα και γιο, να έρχονται πιο κοντά μετά την απόφαση του Σπύρου να βοηθήσει τον Θοδωρή.

Το γεγονός ότι ο Άγγελος κρατείται, θα ανατρέψει τα σχέδια του Αλέκου που θα εξοργιστεί! Ο Δαμιανός απ’ την άλλη κάνει μία αποκάλυψη στον Σπύρο για τον Κοσμά που τον ξαφνιάζει. Μία απρόσμενη επίσκεψη θα ταράξει τον Θοδωρή στο νοσοκομείο και θα βάλει την Ελένη σε υποψίες. Ο Σταύρος θα διατάξει έρευνα στο σπίτι του Αλέκου. Θα βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο; Η Άννα και ο Δημήτρης ψάχνουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την αθωότητα του Νίκου. Θα τα καταφέρουν; Ο Αλέκος έχει βάλει σ’ εφαρμογή άλλο ένα σχέδιο για να καταστρέψει τα στοιχεία εναντίον του γιού του. Κι εκεί που όλα οδηγούν στον Άγγελο… η ομολογία του στον Ανακριτή θα ανατρέψει τα πάντα!

ΑΝΤ1: «Κόβονται» οι Παγιδευμένοι – Τι έχει συμβεί

Οι Παγιδευμένοι σημειώνουν εξαιρετικά νούμερα μέχρι στιγμής στην τηλεθέαση δεδομένου και του ανταγωνισμού, ωστόσο αναγκαστικά… κόβονται!

Η σειρά αποχαιρετάει το κοινό στις 16 Νοεμβρίου με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο το οποίο θα αφήσει σε κρίσιμο σημείο την ιστορία και την αγωνία στα ύψη. Η επιστροφή τους δεν έχει οριστεί ακόμη. Οι σκέψεις είναι είτε για άμεση επιστροφή με το πέρας του Μουντιάλ είτε για προγραμματισμό από τη νέα χρονιά στην οποία θα έχει αλλάξει αρκετά και το πρόγραμμα όλων των καναλιών, με την ελπίδα για ανεβασμένα νούμερα.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

 

Όλες οι ειδήσεις

The Voice: Ατακάρα για φούστα ο Ρουβάς – Επικός Μουζουράκης ξανά!

Συγκλονίζει ο Τάκης Βαμβακίδης: «Έγινα εγκληματίας. Δεν είχα να δώσω γάλα στο παιδί μου»!

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Πρόωρο τέλος από την ΕΡΤ;