Σε πολύ δύσκολη θέση έχουν βρεθεί όλοι μετά τον θάνατο του Άκη στη σειρά Παγιδευμένοι, καθώς προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρύψουν την αλήθεια από τον Δημήτρη, την Άννα και τον Ανδρέα.

Κάποια στιγμή η Άννα απαιτεί να της πει την αλήθεια για το τραυματισμένο του χέρι καθώς υποψιάζεται ότι κάτι σοβαρό της κρύβουν. Ο Νίκος λέει ψέματα στην Άννα ότι τραυματίστηκε όταν τον πυροβόλησε ο Περικλής σε έναν άγριο καβγά που είχαν αφού πρώτα εκείνος τον είχε μαχαιρώσει στο στομάχι.

Ενώ η μητέρα της της ζητά να μην πει τίποτα στον Δημήτρη, ο οποίος μετά από έρευνες όμως ανακαλύπτει ότι τόσο η Ειρήνη, όσο η Χρύσα και τα παιδιά έχουν πει ψέματα για την ημέρα του θανάτου του Άκη.

Η Άννα πείθεται από την Ειρήνη και δεν λέει τίποτα ακόμα στον Δημήτρη, ενώ ζητάει από τον Σωτήρη να εντοπίσει τον Περικλή, ο οποίος από την αρχή έλεγε ψέματα.

Εντωμεταξύ η Χρύσα καταφέρνει και βρίσκει το χρηματικό ποσό που της είχε ζητήσει ο Περικλής για να μπορέσει να βγάλει διαβατήριο για τη Λίνα. Έτσι του τηλεφωνεί και εκείνος της λέει να συναντηθούν για να μην έχει πάνω της τόσα χρήματα.

Η Χρύσα πάνω στον πανικό της να σώσει τη Λίνα, παρά τα όσα γνωρίζει ήδη για αυτόν τον άνθρωπο κάνει ακόμα μια φορά λάθος και τον εμπιστεύεται…

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κυριών: Η Δωροθέα ανακαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Σίμου

H Veronika Rajek ποζάρει σε Supercars και το TikTok κατεβάζει ρολά

Το ναυάγιο: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δίνει spoilers που θα συζητηθούν