Ενώ ο Χατζής κάνει τα πάντα για να καταδικαστεί η Άννα για το φόνο του γιου του, στη σειρά Παγιδευμένοι, ο Δημήτρης βρίσκει το στοιχείο που προδίδει τον αληθινό δολοφόνο και πετυχαίνει την αθώωση της αγαπημένης του. ‘Ομως αργότερα, ένα γράμμα με άγνωστο αποστολέα φτάνει στο γραφείο της για να ξυπνήσει το χειρότερο εφιάλτη της!
Μετά την έκρηξη στο αρχείο του πανεπιστημίου, ο Δημήτρης και η Άννα βρίσκονται ξανά στο σημείο μηδέν. Ο Αλέκος κατάφερε για άλλη μια φορά να διαλύσει τα σχέδιά τους και να καλύψει τα ίχνη του, ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζεται με όλες του τις δυνάμεις για τη δίκη της Άννας, που πλησιάζει. Θέλει να τη στείλει ξανά στη φυλακή και έχει ήδη βάλει το επιτελείο του να ψάχνει στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι πάσχει από βίαια ξεσπάσματα, ικανά να την οδηγήσουν σε φόνο. Έχει ήδη αιτηθεί και πετύχει την αξιολόγησή της από ψυχολόγο της αστυνομίας και η Άννα αγχώνεται πολύ για την υπόθεση με την οποία την εκβίαζε ο Άγγελος και για το σπίτι που πούλησε στη Θεσσαλονίκη και υποψιάζεται ότι μπορεί να βρίσκεται πίσω από το φόνο. Όταν εκείνη αναγκάζεται να του παραδεχτεί ότι χρησιμοποίησε τα χρήματα για να κλείσει το στόμα της γυναίκας του ανθρώπου που έστειλε στη φυλακή, ο Δημήτρης της ζητά να το ομολογήσει και να υποστεί τις συνέπειες της πράξης της.

Ο Σταύρος εξοργίζεται, όμως ο Δημήτρης δεν αλλάζει γνώμη και οι δυο τους έρχονται ξανά σε ρήξη. Στο μεταξύ, η Άννα περιμένει ακόμη τον ψυχολόγο, ο οποίος φτάνει στο ραντεβού τους με μεγάλη καθυστέρηση. Προσπαθεί να κρύψει τον εκνευρισμό και το άγχος της και απαντά με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του, που γίνονται αλλά όσο κι αν παλεύει να κρατηθεί, πέφτει στην παγίδα του. Τπν κατηγορεί ότι τον πλήρωσε ο Χατζής για να κάνει αυτό που κάνει και τον απειλεί ότι θα τον καταγγείλει.

Τελικά  φεύγει έξαλλη από το γραφείο του. Όμως, δευτερόλεπτα αργότερα, βγαίνει κι εκείνος οτο διάδρομο και, ματωμένος, καλεί τους αστυνομικούς σε βοήθεια αφού όπως λέει η γυναίκα αυτή τον χτύπησε! Η Άννα παγώνει ενώ η Αγγελική Ρούσσου, που ακούει τα πάντα, διατάζει την κράτησή της. Την ίδια στιγμή ο Αλέκος χαίρεται αφού το σχέδιο του λειτουργεί! Ωστόσο ο Δημήτρης ενημερώνεται από μάρτυρες ότι έπεσαν τρεις πυροβολισμοί στο δάσος και έχουν καταγραφεί! Αυτό θα σώσει και την Άννα!

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Στη φυλακή ο Αλέκος-Αναπάντεχη τροπή

Το απίθανο που συμβαίνει με τον Φορτούνη φέτος

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή με Γιώργη και Νίτσα-Η Βρεττώ απαγορεύει να παντρευτούν!