Η σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, με τη δυνατή πλοκή, τις έντονες συγκινήσεις και τις μεγάλες ανατροπές θα σας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό. Υστερα από τη δολοφονία του Δημήτρη, η Αννα που έχει αθωωθεί κι αφεθεί ελεύθερη, νιώθει μισή κι έχει απομονωθεί από όλους. Δεν θέλει να δει κανένα, ούτε καν την οικογένειά της. Ο Ανδρέας είναι ο μόνος που κρατάει επαφή μαζί της και της στέκεται όσο αυτό είναι δυνατόν. Μια μέρα πάει να την πάρει από το σπίτι με την πρόφαση ότι θα πάνε να πάρουν ένα σκυλάκι, προκειμένου η κοπέλα να έχει μια συντροφιά. Ομως ξεμακραίνουν. Οταν η Αννα το αντιλαμβάνεται, τον ρωτάει πού πηγαίνουν. «Θα πάμε στο ξενοδοχείο που σχεδίαζες να πας διακοπές με τον Δημήτρη», της λέει. Παρά τις αντιρρήσεις της, την πείθει να κάνει αυτό το ταξίδι.

Η κοπέλα ανεβαίνει στο δωμάτιο και πέφτει για ύπνο. Βλέπει τον Δημήτρη να την ξυπνάει. «Σήκω. Κοιμάσαι ακόμα;», της λέει. «Δεν είσαι αληθινός. Είναι όνειρο», μονολογεί εκείνη συνέχεια και από την αγωνία της όντως ξυπνάει. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο που την αναστατώνει.
Εχει στα χέρια της ένα τεστ εγκυμοσύνης. Είναι αναποφάσιστη για το αν είναι το κατάλληλο μέρος για να το κάνει. Τελικά όταν φεύγει από το δωμάτιο το αφήνει πάνω στο τραπεζάκι. Είναι θετικό. Πάει μια βόλτα και βλέπει κάποιον να φοράει ένα γκρι φούτερ σαν αυτό του άντρα της. Το αναγνωρίζει αμέσως. Καθώς χάνει από τα μάτια της τον άντρα που το φορά, αρχίζει να τον ψάχνει. Οταν τον ξαναβρίσκει, του χτυπάει την πλάτη και του λέει: «Αυτό είναι δικό μου». Εκείνος κατεβάζει την κουκούλα, γυρίζει και τότε η Άννα παθαίνει το σοκ της ζωή της. «Είναι όνειρο. Είναι όνειρο», αρχίζει να λέει στον εαυτό της. Εκείνος της χαϊδεύει τα μαλλιά. «Εγώ είμαι, αγάπη μου». «Είσαι αλήθεια εσύ;», τον ρωτάει. Και οι δύο πέφτουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου κλαίγοντας.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης εξομολογείται τα αισθήματα του στη Βασιλική!

F1 Ισπανικού GP : Ο Fernando Alonso είπε στην Aston Martin: «Δούλεψε πιο σκληρά, μίλα λιγότερο»

Το Προξενιό της Ιουλίας: Έτσι πεθαίνει το μωρό της Ιουλίας