Ο Σόλων Τσούνης και η Σοφία Φαραζή υποδύονται στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, ένα ζευγάρι που έχει φθαρεί η σχέση του κι αυτό γιατί σύμφωνα με το spoiler που έδωσε η Σοφία σε εβδομαδιαίο περιοδικό, έχασαν ένα παιδί όταν αυτό ήταν μόλις τεσσάρων ετών!

Πρόκειται για ένα τεράστιο αγκάθι που βασανίζει την οικογένεια. Αλλά τόσο η οικογένεια της Άννας όσο και εκείνη του Δημήτρη, ζουν δύσκολες καταστάσεις. Επιπλέον, η πλοκή της σειράς αναμένεται να γίνει ακόμα πιο δραματική αφού και πάλι ένας φόνος έρχεται στο φως χωρίς κανείς να είναι σε θέση να υποψιαστεί ποιος είναι ο δολοφόνος.

Στο μεταξύ η Κατερίνα, στη σειρά του ΑΝΤ1, μη μπορώντας να περιμένει τον Άγγελο να πραγματοποιήσει τις απειλές του, πηγαίνει να τον δει στη φυλακή. Την ίδια ώρα ο αδελφός της ο Σταύρος την ψάχνει σαν τρελός για να μην κάνει κάποια ανοησία, αλλά δεν τη βρίσκει. Εκείνη δηλώνει επισκεπτήριο και ο φύλακας πηγαίνει να τον ειδοποιήσει. Όμως ο Αγγελος είναι αναίσθητος στο κρεβάτι και δεν ξυπνάει με τίποτα.

Ο φύλακας φωνάζει ασθενοφόρο γιατί ο σφυγμός του είναι αδύνατος και τον παίρνουν με το φορείο. Η Κατερίνα ακολουθεί και μάλιστα συνοδεύει τον Άγγελο με το ασθενοφόρο. Τη συγκριμένη σκηνή βλέπει από μακριά ο Δημήτρης. Ρωτάει να μάθει ποιος είναι ο φυλακισμένος και τι έχει συμβεί. Του λένε ότι πρόκειται για τον Άγγελο και ότι ίσως είναι καρδιακή προσβολή.

Σύμφωνα πάντως με άλλες διαρροές που υπάρχουν ο Άγγελος πέφτει νεκρός και μάλιστα από χέρι που κανείς δεν περιμένει! Οι δύο δολοφόνοι που εικάζεται ότι λερώνουν τα χέρια τους με το αίμα του Άγγελου είναι ή ο παππούς του Δημήτρη ο Γεράσιμος δηλαδή, ή ακόμα και ο ίδιος του ο πατέρας που όλοι γνωρίζουν μέχρι που μπορεί να φτάσει!

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας θάβεται ζωντανός!

Δεν τα κατάφεραν οι Μιλγουόκι Μπακς – Δεν έπαιξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και άλλοι δύο βασικοί!

Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν σε γκρεμό-Αυτός τους έκοψε τα φρένα