Ο πατέρας του Άγγελου στη σειρά Παγιδευμένοι, θέλει να βάλει την Άννα για πάντα στη φυλακή και στα χέρια του έρχεται ένα ιδιαίτερα επιβαρυντικό στοιχείο για εκείνη που θα τη φέρει σε δύσκολη θέση!

Ο Δημήτρης πηγαίνει να δει την Αννα στο επισκεπτήριο. Ανοίγει η πόρτα κι εκείνη πέφτει στην αγκαλιά του κλαίγοντας. Εκείνος με τη σειρά του δεν την αφήνει από τα χέρια του. Της ζητάει να μην κλαίει και της λέει ότι εκείνος είναι στο πλευρό της. Επιπλέον της επισημαίνει ότι στην τσάντα με τα ρούχα που της έφερε, της έχει βάλει ένα στυλό κι ένα σημειωματάριο. Της λέει ότι το γράψιμο κάνει καλό ενώ της επισημαίνει ότι το γεγονός ότι είχε το όπλο δε σημαίνει ότι το έκανε εκίνη που δεν ξέρει καν να το χρησιμοποιεί!

Ομως την ίδια στιγμή η Άννα θυμάται ότι πήγαιναν με τον Αγγελο για σκοποβολή και πως ήταν και πολύ καλή. Του λέει ότι είναι απογοητευμένη που τον δυσαρεστεί και φεύγει κλαίγοντας.

Ο Αλέκος στο μεταξύ είναι σαν αγρίμι. Ψάχνει οτιδήποτε για να βάλει μια για πάντα την Αννα στη φυλακή. Ο βοηθός του φτάνει με ένα έγγραφο στο οποίο αναφέρεται ότι η Αννα έκανε σκοποβολή για δύο χρόνια και πως σε έναν διαγωνισμό ήταν και η νικήτρια. Θεωρεί ότι χτύπησε κατευθείαν στην καρδιά του γιου του χωρίς να τον λυπηθεί. Τον πυροβόλησε χωρίς να διστάσει.
Στο μεταξύ λέει και στη σύζυγό του ότι η Άννα ήταν πολύ καλή σκοπεύτρια και δεν το ήξεραν.

Εκείνη ωστόσο του λέει ότι είχε ένα ατύχημα πριν χρόνια και αθωώθηκε. Πατέρας, μάνα και δύο παιδιά σκοτώθηκαν. Ο Άγγελος τότε είχε πει σύμφωνα με την Υβόννη, ότι ο Αλέκος συγκάλυψε την υπόθεση. Της είχε πει ότι ο Αλέκος σκότωσε την οικογένεια. Τότε ο ίδιος έξαλλος, της φωνάζει ότι έχει ψευδαισθήσεις και της ζητά να φύγει πριν τον τρελάνει!

Όμως εκείνη είναι ιδιαίτερα δύσπιστη για τις προθέσεις του!

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Μαργαρίτα και Γεράσιμος μαζί-Στενεύει ο κλοιός γύρω από την Αρετή!

«Τελειώνει» κι άλλος ξένος από τον Ολυμπιακό – Πού θα πάει

MEGA: Τέλος αυτή η εκπομπή-Δεν ήρθαν τα αναμενόμενα νούμερα