Η Λίνα δεν παραδίνεται για τον φόνο του Άκη στη σειρά Παγιδευμένοι αλλά ο Δημήτρης πλέον είναι πολύ κοντά στην επίλυση της υπόθεσης. Όταν αντιλαμβάνεται ποιος είναι ο δολοφόνος του νεαρού άντρα, δεν διστάζει να βάλει το καθήκον του για μια ακόμη φορά πάνω από τα αισθήματά του, όσο κι αν ξέρει ότι θα βρει απέναντί του την Άννα.

Η Άννα με τη σειρά της δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να βάλει την ανήλικη ανιψιά της στη φυλακή. Τρέχει στο σπίτι της οικογένειάς της. Φωνάζει στην πανικοβλημένη Λίνα να μαζέψει τα πράγματά της γιατί τα ξέρουν όλα. Η Χρύσα, ο Νίκος και η Ειρήνη βρίσκονται κι εκείνοι σε κατάσταση σοκ. Όλοι αφήνουν τα κινητά τους στο σπίτι και φυγαδεύουν τη Λίνα στο αεροδρόμιο. Η Άννα της δίνει ένα πλαστό διαβατήριο. Ο Δημήτρης πάει από το σπίτι και δεν ανοίγει κανείς. Καταλαβαίνει. Καλεί τον Ανδρέα και του λέει να ψάξουν σε όλους τους σταθμούς τρένων και λεωφορείων για τη μικρή. Εκείνος σπεύδει στο αεροδρόμιο μαζί με τον Ανδρέα. Την ώρα που η Λίνα πάει να επιβιβαστεί, εκείνος την προλαβαίνει. Οι δικοί της τής φωνάζουν να τρέξει ενώ εκείνη τα έχει χαμένα!

Η Χρύσα και ο Νίκος του λένε να την αφήσει να φύγει γιατί είναι νέα. Εκείνος όμως δεν μπορεί να κάνει παρά το σωστό. Ο Ανδρέας συλλαμβάνει τη Λίνα. Ο Δημήτρης λίγο αργότερα ρωτάει την Άννα πώς μπορεί να απαγάγει μπροστά του τη Λίνα και ακολουθεί καυγάς!

Η Άννα πλέον μένει στο γραφείο. Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους στην υπόθεση της Λίνας, η οποία δικάζεται μαζί με τους υπόλοιπους που ήταν παρόντες στη συμπλοκή με τον Άκη και καταφέρνει να τους αθωώσει. Μετά το δικαστήριο πηγαίνει στο γραφείο του Δημήτρη. Του ζητά να το τελειώσουν και εκείνος δίνει την αίτηση του διαζυγίου για να την υπογράψει.

Πλέον οι δυο τους, όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν μπορούν να είναι μαζί. Εκείνος βάζει την υπογραφή του. Μερικές ημέρες αργότερα η Άννα πάει να πάρει τα πράγματά της από το σπίτι. Βλέπει τις βαλίτσες της έτοιμες.

Εκείνη του λέει ότι θέλει να την ξεφορτωθεί ενώ αυτός θυμώνει.

Της λέει ότι προσπαθεί να σταματήσει την πληγή που αιμορραγεί την ώρα που ούτε καν μπορεί να κοιμηθεί στο κρεβάτι τους ενώ της επισημαίνει πως αυτός την αγαπά πιο πολύ από όλους!

Εκείνη παίρνει τα πράγματά της και φεύγει. Και οι δύο υποφέρουν μακριά ο ένας από τον άλλον και η Άννα δεν μιλάει καν στους δικούς της καθώς θεωρεί ότι εκείνοι φταίνε που της κατέστρεψαν την ευτυχία.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τελευταίο τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τα όσα συμβούν θα διαλύσουν την Ιουλία-Άλλος άνθρωπος ο Προβιός!

H χωριάτισσα που γουστάρει να σκαρφαλώνει σε μεγάλα Monster truck VIDEO

Η Παραλία: Ανατροπή με τον Χάρι-Αυτά που μαθαίνει για τη μητέρα του τον σοκάρουν!