Η ύπαρξη του πτώματος στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του Άκη μπλέκει άσχημα την παρέα των παιδιών στη σειρά Παγιδευμένοι. Μάλιστα, ο Άκης, η Νεφέλη, η Λίνα, η Δανάη αλλά και ο Θοδωρής οδηγούνται στην Ασφάλεια, αφήνοντας έκπληκτους τους πάντες. Οι δικοί τους άνθρωποι ενημερώνονται και σπεύδουν να τους συμπαρασταθούν και να μάθουν τι ακριβώς συνέβη και οδηγήθηκαν τα παιδιά στη σύλληψη.

Αυτή η εξέλιξη πρόκειται να δημιουργήσει ένα ντόμινο εξελίξεων, που θα επηρεάσει όλους τους ήρωες. Πολλά αναπάντητα ερωτήματα γεννιούνται, όπως το πώς βρέθηκε το πτώμα στο αμάξι του Άκη, αλλά το κυριότερο σε ποιον ανήκει. Η ‘Αννα και ο Δημήτρης ρίχνονται στον αγώνα για να μάθουν την αλήθεια και να αθωώσουν τα παιδιά, που προσπαθούν να τους πείσουν πως δεν είχαν ιδέα για το πτώμα.

Ο Σπύρος, από την άλλη, είναι σίγουρος ότι ο Θοδωρής είναι ένοχος. Έχει, όμως, κι άλλον έναν γρίφο να λύσει. Μήπως το αποτεφρωμένο πτώμα είναι του Κοσμά;

Όσο οι ώρες περνούν, τα νεύρα όλων είναι τεντωμένα και η προανάκριση των παιδιών προχωράει. Φαίνεται, όμως, πως κάτι κρύβουν και η Αστυνομία ψάχνει να μάθει την αλήθεια. Στην Ασφάλεια συνεχίζουν να βρίσκονται οι γονείς όλων, αλλά δεν αργούν να δημιουργηθούν εντάσεις. Ο Βλάσσης ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και η παρουσία του Ανδρέα τον εξοργίζει ακόμη περισσότερο. Μάλιστα, ο ίδιος επιτίθεται στον Ανδρέα για την κράτηση της κόρης του. Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και ο αστυνομικός δέχεται βίαια χτυπήματα, τα οποία προκαλούν τον σοβαρό τραυματισμό του. Όλοι σπεύδουν να απομακρύνουν τον Βλάσση. Η Δανάη, όμως, στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον Ανδρέα, λέει στον Βλάσση ότι αυτός είναι ο πατέρας της.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 24/3: Τα social γλέντησαν Μαριαλένα και αποθέωσαν το «υπερόπλο» Σταυρούλα

Ρωσία: Παραμένει η απαγόρευση για τους αθλητές στίβου

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με Αλέξη και Μυρτάλη-Δεν τελειώνουν καλά!