Η Κατερίνα, στη σειρά Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1, μη μπορώντας να περιμένει τον Άγγελο να πραγματοποιήσει τις απειλές του, πηγαίνει να τον δει στη φυλακή. Την ίδια ώρα ο αδελφός της ο Σταύρος την ψάχνει σαν τρελός για να μην κάνει κάποια ανοησία, αλλά δεν τη βρίσκει. Εκείνη δηλώνει επισκεπτήριο και ο φύλακας πηγαίνει να τον ειδοποιήσει. Όμως ο Αγγελος είναι αναίσθητος στο κρεβάτι και δεν ξυπνάει με τίποτα.

Ο φύλακας φωνάζει ασθενοφόρο γιατί ο σφυγμός του είναι αδύνατος και τον παίρνουν με το φορείο. Η Κατερίνα ακολουθεί και μάλιστα συνοδεύει τον Άγγελο με το ασθενοφόρο. Τη συγκριμένη σκηνή βλέπει από μακριά ο Δημήτρης. Ρωτάει να μάθει ποιος είναι ο φυλακισμένος και τι έχει συμβεί. Του λένε ότι πρόκειται για τον Άγγελο και ότι ίσως είναι καρδιακή προσβολή.

Ο Δημήτρης εξετάζει το κελί και δίνει εντολή να σφραγιστεί και να ελεγχθεί. Την ίδια ώρα η Κατερίνα τηλεφωνεί στον Σταύρο και τον ενημερώνει, ενώ η Αννα που βρίσκεται με την Κλειώ, μαθαίνει κι εκείνη τα νέα, όπως και ο Αλέκος. Ολοι τρέχουν στο νοσοκομείο.
Ο Δημήτρης συναντά την Αννα και μοιράζεται τις σκέψεις του μαζί της αφού αυτό που συνέβη λίγο πριν εκπνεύσει η διορία που τους έδωσε, δεν είναι φυσιολογικό.

Στο μεταξύ η Υβόνη κλαίει απαρηγόρητη για τον γιο της και όλοι νιώθουν οίκτο γι’ αυτή την πονεμένη γυναίκα. Όσοι βρίσκονται στο νοσοκομείο περιμένουν με αγωνία το ιατρικό ανακοινωθέν. Η γιατρός βγαίνει ενημερώνει ότι στο αίμα του βρέθηκε ποσότητα δηλητήριου που προκάλεσε την καρδιακή προσβολή. Άρα κάποιος τον δηλητηρίασε αλλά ποιος;

Σύμφωνα πάντως με άλλες διαρροές που υπάρχουν ο Άγγελος πέφτει νεκρός και μάλιστα από χέρι που κανείς δεν περιμένει! Οι δύο δολοφόνοι που εικάζεται ότι λερώνουν τα χέρια τους με το αίμα του Άγγελου είναι ή ο παππούς του Δημήτρη ο Γεράσιμος δηλαδή, ή ακόμα και ο ίδιος του ο πατέρας που όλοι γνωρίζουν μέχρι που μπορεί να φτάσει!

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα στη φυλακή!

Λύθηκε το μυστήριο στην ΑΕΚ με τον Τσούμπερ που έχασε το Μουντιάλ

Έλεος: Ηλίας Ψινάκης-Αννίτα Πάνια έτοιμοι να τα σαρώσουν όλα στο MEGA