Παγιδευμένοι μέσα στη δίνη των ερευνών και των αποκαλύψεων, η Άννα και ο Δημήτρης  έρχονται πιο κοντά. Ωστόσο αυτό φτάνει για να παραδεχτούν τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον; Εντωμεταξύ ο Αλέκος προκειμένουυν να πάρει με το μέρος του την Υβόννη είναι αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε την κατάθεση του Άγγελου και την επιβεβαίωση από την Υβόννη να έχει στρέψει τον Αλέκο εναντίον τους κι από συνήγορος θα βρεθεί με την πλευρά του κατήγορου. Μαζί με τον Σταύρο θα συνεχίσουν τις προσπάθειες για να αποδείξουν την ενοχή του Άγγελου.

Την ίδια στιγμή, η Άννα, ο Δημήτρης κι ο Ανδρέας ψάχνουν κι εκείνοι να βρουν στοιχεία. Θα τα καταφέρουν; Ο Σπύρος συνεχίζει το σχέδιό του για να καλύψει τον Θοδωρή. Μία αναπάντεχη εξαφάνιση, όμως, θα φέρει νέα εμπόδια στις προσπάθειές του και θα τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι και κάποιος άλλος γνωρίζει αυτό που έκανε ο Θοδωρής… Ποιος μπορεί να είναι αυτός;

Από την άλλη το γεγονός ότι οι έρευνες παραμένουν άκαρπες, θα οδηγήσει στην αποφυλάκιση του Άγγελου, ο επιστήθιος φίλος της Άννας, στον οποίο η κοπέλα εκμυστηρευόταν τα πάντα, μετατρέπεται στον πιο ύπουλο εχθρό, ικανό να προκαλέσει έναν τρομερό εφιάλτη.. Ο χρόνος πιέζει. Ένα νέο στοιχείο, όμως, που ανακαλύπτουν ο Δημήτρης και η Άννα μπορεί να αποδείξει την ενοχή του. Θα καταφέρουν να το βρουν και να το καταθέσουν εγκαίρως. Πλέον, για την Άννα δεν υπάρχει επιστροφή. Ορκίζεται να τον βάλει για πάντα στη φυλακή. Μαζί με τον Δημήτρη θα βρουν επιτέλους ακράδαντα στοιχεία στη σειρά του ΑΝΤ1 με αποτέλεσμα ο Θοδωρής να απαλλαχτεί από τις κατηγορίες.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Στη φυλακή ο Θοδωρής για την δολοφονία του Κοσμά

Κλείδωσε: Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τον Γενάρη!

Η Γη της Ελιάς: Άγριος ξυλοδαρμός της Αθηνάς- Συνάντηση Σωκράτη-Αντιγόνης