Μπορεί η Άννα να είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη και το αντίστροφο στη σειρά Παγιδευμένοι αλλά φαίνεται πως το γεγονός ότι κάνουν έρωτα δε σημαίνει ότι δε θα… ξαναχωρίσουν!

Ο Δημήτρης μαθαίνει από τον Σταύρο σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, για το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε η Άννα και της κάνει φασαρία που το έκρυψε από τον ίδιο. Την ίδια στιγμή, ένας άγνωστος άντρας μέσω της Λίνας, της στέλνει και πάλι προειδοποιητικό μήνυμα προκειμένου να πείσει τον εισαγγελέα να κλείσει την υπόθεση αλλιώς θα το κάνουν αυτοί!

Έντρομη εκείνη τηλεφωνεί στην Άννα. ‘Υστερα από αυτή την εξέλιξη, ο Δημήτρης αποφασίζει να πάρει επιπλέον μέτρα ασφαλείας. Βάζει αστυνομικούς έξω από το πατρικό της Άννας και προτείνει σε εκείνη να μείνει σπίτι του και όχι μόνη της στο γραφείο της. Μετά από πιέσεις δέχεται, αλλά του βάζει έναν όρο: εκείνος να μείνει στο σπίτι του πατέρα του. Μόλις το μαθαίνει ο Γεράσιμος, αποφασίζει να αναλάβει δράση για να τους φέρει πιο κοντά. Κλειδώνει την πόρτα του σπιτιού και αφήνει πάνω το κλειδί για να μην μπορεί να μπει ο Δημήτρης. Έτσι εκείνος αναγκάζεται να πάει στο δικό του σπίτι, όπου βρίσκεται η Άννα.

Ωστόσο, τσακώνονται και πάλι κι εκείνη φεύγει μέσα στη νύχτα. Ο Δημήτρης την ακολουθεί και στήνει καρτέρι κάτω από το γραφείο της. Εκείνη τελικά τον λυπάται να περιμένει μέσα στο κρύο και του προτείνει να ανέβει πάνω. Οι δυο τους κάνουν έρωτα μετά από καιρό… Το επόμενο πρωί, η Άννα τονίζει στον Δημήτρη πως ήταν λάθος αυτό που συνέβη μεταξύ τους κι εκείνος συμφωνεί. Έτσι, επιστρέφουν στην καθημερινή τους ρουτίνα σαν να μη συνέβη τίποτα, ενώ ένα νέο στοιχείο δίνει άλλη τροπή στην υπόθεση που εξετάζουν.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Χαμός με την αποκάλυψη-Ο Δημήτρης έκαψε τους γονείς του Άγγελου!

F1 O Χάμιλτον στη Ferrari: Το «μήνυμα» του Περόνι

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ φτάνει μέχρι το τέλος-Η Γερακίνα επιστρέφει και τιμωρεί!