Η Βικτώρια παραδέχεται στον Χριστόφορο στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, ότι του έβαλε ένα ηρεμιστικό στο ποτό του για να τον βοηθήσει να χαλαρώσει κι εκείνος κάνει άλλη μια προσπάθεια να της βάλει ξεκάθαρα όρια.

Η “Ολγα προβληματίζεται που ο δικηγόρος του Αποστόλη ζητάει τα στοιχεία της αδελφής της και προσπαθεί να μάθει το λόγο. Την αδελφή της είχαν αποκληρώσει οι γονείς τους, γιατί θέλησε να κυνηγήσει το όνειρο και τον έρωτά της, και ζει μόνιμα στην Αυστρία. Στη συνέχεια, ο Αποστόλης της μεταβιβάζει την περιουσία τηςΟλγας, Θεωρώντας ότι εφόσον η αδελφή της δεν έχει λεφτά, δεν θα επιστρέψει στην ‘Ολγα την περιουσία της και οι σχέσεις των δύο αδελφών θα εξωθηθούν στα άκρα.

Εντωμεταξύ στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA, η Βικτώρια βάζει ακόμα ένα σατανικό της σχέδιο σε εφαρμογή και ζητάει τη βοήθεια του Χρηστίδη. Η Γεωργία ακούει τη συμβουλή του Πάρη και ζητάει από τον Άγη για ακόμα μία φορά να αναγνωρίσει το παιδί ενώ η Πιπίτσα κάνει μια πρόταση στον Δημητράκη που του φαίνεται πολύ δελεαστική. Ο Άγης παίρνει μια σημαντική απόφαση και κάποιος κοπανάει με μανία την πόρτα στο σπίτι των Βασιλείου. Γιατί η Αμαλία είναι υπόλογη στον Πάρη; Ποιος θα συλληφθεί και ποιος θα μάθει όλη την αλήθεια για τη Βικτώρια;

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ανατροπή- Η Ελπίδα σώζει την Αθηνά από βέβαιο θάνατο!

Ένα κρίσιμο Σαββατοκύριακο για τη Mercedes F1

Η Γη της Ελιάς: Η απόφαση της Αθηνάς σοκάρει τον Λυκούργο-Ο Ορέστης προκαλεί ταραχή στη Μάνη!