Εξέλιξη που θα προκαλέσει «εκρηκτικές» καταστάσεις θα παρακολουθήσουμε στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1.

Το mediatime.gr σας αποκάλυψε ήδη για τον Αλέκο που ανατρέπει τα πάντα, αλλά και για τον διάδοχο του Γεράσιμου και τους απαράβατους κανόνες του.

Παρακάτω η συνέχεια είναι ακόμη πιο συγκλονιστική καθώς καθώς ο Αλέκος υποψιάζεται ότι η Υβόννη δεν του έχει πει την αλήθεια σχετικά με το που βρισκόταν το βράdυ του φόνου του γιου της. Το κακό για εκείνη είναι οτι δεν θα αργήσει να μάθει την αλήθεια…

Πιο συγκεκριμένα η Άννα μετά την αποφυλάκισή της θα γυρίσει στην θαλπωρή του Δημήτρη. Είναι και πάλι μαζί και μαζί θα παλέψουν για να πετύχουν την αθώωσή της. Ο Αλέκος θα μάθει την εξέλιξη αυτή και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να τη «χώσει» και πάλι πίσω στη φυλακή.

Παράλληλα υποψιάζεται ότι η γυναίκα του του έχει πει ψέματα για το που βρισκόταν τη βραδιά του φόνου, από το GPS του κινητού της τηλεφώνου. Έτσι δεν θα διαστάσει ακόμη και να την απειλήσει: «Πες μου που πήγες και μην μου πεις ψέματα».

Εκείνη θα του απαντήσει με εμφανή τον φόβο στα μάτια της: «Νόμιζα οτι ο Άγγελος θα κρυβόταν εκεί που πας τους πελάτες σου. Ήθελα να τον δω για τελευταία φορά και να τον χαιρετήσω. Περίμενα αλλά δεν εμφανίστηκε. Φοβήθηκα, δεν αισθανόμουν καλά και γύρισα πίσω».

Ο Αλέκος από την πλευρά του θα προσποιηθεί οτι την πίστεψε δεν θα σταματήσει να την «τσεκάρει». Λίγο αργότερα θα δούμε στο αυτοκίνητο την Υβόννη να ζητά από τον οδηγό της να σταματήσει κάπου. Θα κατέβει και εκείνος θα την ακολουθήσει. «Συμβαίνει κάτι;», θα τη ρωτήσει. Η απαντήση που θα πάρει είναι «Ο Αλέκος ξέρει», του αποκαλύπτει! «Τι ξέρει;» τη ρωτάει και πάλι. «Οτι δεν ήμουν εκεί που του είπα. Με πίστεψε. Δεν θα μάθει ποτέ κανείς τίποτα», του λέει και εκείνος την αγκαλιάζει με τρυφερότητα. «Θα είμαι πάντα δίπλα σου σε όλα»…

Η συνέχεια επί της οθόνης όπου όπως καταλαβαίνετε οι εξελίξεις θα είναι καθηλωτικές…

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Εκεί κρατάνε όμηρο τον Αστέρη – Έτσι τον σώζει η Αργυρώ

Παγιδευμένοι: Αυτή ερωτεύεται ο Σταύρος

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός με Δημοσθένη – Δήμητρα – Την θέλει νεκρή