Η σπουδαία σειρά του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι, διανύουν ίσως μία από τις καλύτερες φάσεις τους αφού η ιστορία καταφέρνει να εξιτάρει τους τηλεθεατές και σε μία δύσκολη ώρα προβολής και ανταγωνισμού, καταφέρνει να είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης!

Ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών, ο Στέφανος Κυριακίδης που υποδύεται τον Γεράσιμο, μίλησε στο περιοδικό Τηλεθεατή για τον ρόλο του ενώ φρόντισε να δώσει και ένα καυτό… spoiler!

Όπως εξομολογήθηκε, ο χαρακτήρας που υποδύεται τρελαίνεται για την οικογένειά του, τη λατρεύει. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τιμωρεί αυτόν που χτύπησε τον Θοδωρή. Γυρίζει ύστερα από 20 χρόνια γιατί κατάλαβε κάποια πράγματα μέσα από όλη την πορεία του, κατά τη διάρκεια της οποίας όμως δεν έχασε ποτέ την επαφή με την οικογένειά του. Έτσι, κινείται με σχέδιο: πρώτα ήρθε κοντά με τη μικρή του εγγονή, μετά με τον Θοδωρή και σιγά σιγά μπαίνει στην οικογένεια.

Του προκαλεί στεναχώρια η αντίσταση του Σπύρου, αλλά θέλει και να κερδίζει, να κατακτά. Είναι έτοιμος να θυσιάσει τη ζωή του, είναι άνθρωπος που βοηθάει, που προστατεύει, που κουβαλάει ένα φοβερό παρελθόν. Ο Γεράσιμος είναι ένας ήρωας που έχει παρελθόν και με τις παρεμβάσεις του δημιουργεί το μέλλον.

Μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός «έδωσε» και τον διάδοχό του στις επιχειρήσεις που δεν είναι άλλος από τον Θοδωρή!

Όπως αναφέρει, είναι τα δύο απολωλότα πρόβατα της οικογένειας. Οσμίζεται ποιος είναι διάδοχός του, γιατί θέλει την “επιχείρηση” να την αφήσει σε καλά χέρια.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Συλλαμβάνεται η Βικτωρία-Στα δύσκολα ο Νικόλας!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σαρωτικός κόντρα στον Γκρίκσπορ και άνετα στους «16» της Μελβούρνης (vids)

Μαύρο Ρόδο: Τέλος τα ράσα για την Ελισάβετ-Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο σφίγγει!