Ο Σταύρος παλεύει με τους δαίμονές του, όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολο στη σειρά Παγιδευμένοι. Ένα βράδυ που τρώει έξω με την Αγγελική, τα χέρια του αρχίζουν να τρέμουν. Πηγαίνει να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπό του, και στον καθρέφτη του μπάνιου τον περιμένουν μια φωτογραφία από τον τόπο του εγκλήματος και μια σημείωση που του λέει να πάει σε ένα συγκεκριμένο μέρος για να μάθει τον δολοφόνο της Κατερίνας.

Την επόμενη μέρα εμφανίζεται κρυφά στο ραντεβού, και ένας άνδρας τού δίνει ένα στικάκι και την υπόσχεση ότι θα του φέρει τον δολοφόνο στο πιάτο, αρκεί να θάβει μια συγκεκριμένη υπόθεση που έχει φτάσει στην εισαγγελία. Το δίλημμα είναι μεγάλο. Ο Σταύρος πάντα έβαζε τη δικαιοσύνη και την καριέρα του ως εισαγγελέα πάνω απ’ όλα, όμως τώρα η κρίση του έχει θολώσει.

“Ετσι, δίνει εντολή σύμφωνα με το 7 ΜΕΡΕΣ TV στην Αγγελική να αναιρέσει το καταδικαστικό πόρισμα που είχε βγάλει κι όταν εκείνη αρνείται, την πετάει έξω από το γραφείο του. Θορυβημένη, πηγαίνει να βρει τον Δημήτρη και τον Ανδρέα. Τους εξηγεί ότι ο φίλος τους έχει πολύ παράξενη συμπεριφορά και παραδέχεται ότι βρήκε στην τσέπη του τη φωτογραφία με τη σημείωση. Ο Δημήτρης απελπίζεται. Θέλει να προλάβει τον Σταύρο πριν κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του, όμως εκείνος δεν δέχεται ούτε να τον ακούσει. Στο μεταξύ, ένας άνδρας ακόμη και μια κοπέλα εξαφανίζονται και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ένα νέο μακελειό είναι προ των πυλών. Δημήτρης και Ανδρέας στήνουν ενέδρα στον Σταύρο και συλλαμβάνουν τους εκβιαστές του την ώρα του κρίσιμου ραντεβού. Κανείς τους δεν φαντάζεται ότι η γυναίκα που λείπει για να συμπληρωθεί η πεντάδα των θυμάτων είναι η Άννα, η οποία έχει ήδη πέσει στα χέρια του μανιακού. “Οταν ανακτά τις αισθήσεις της, βρίσκεται κλεισμένη σ’ ένα υπόγειο μαζί με τους άλλους τέσσερις αγνοούμενους. “Εντρομη κοιτάζει γύρω της και βλέπει χαραγμένο στον τοίχο ένα όνομα: Κατερίνα.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Λάζαρος-Έτσι αυτοκτονεί!

Η McLaren θα δοκιμάσει πρώτη στον κόσμο στη F1 στο Grand Prix Ηνωμένων Πολιτειών

Σασμός: Το μοιραίο τέλος του Νικηφόρου-Η συνέχεια δεν θα είναι ειρηνική!