Η Έλσα στη σειρά Ο πρώτος από εμάς, είναι διχασμένη ανάμεσα στα δύο αγόρια που αγαπά . Με τον Μάριο βλέπεται πιο συχνά, τώρα που εκείνος εργάζεται για τη Σοφία και μοιάζει να είναι πιο διαθέσιμος για εκείνη, όμως ο Τάσος παράτησε την κοπέλα του και την πολιορκεί ξανά.

Την ίδια στιγμή, ο Νικόλας περνά όλο τον χρόνο του με τη Χαρά και δείχνει να έχει αρχίσει να ξεχνάει την ‘Ελενα, χάρη στη βοήθεια της ψυχολόγου του, που την έχει ερωτευτεί. Η ‘Ελενα, από την πλευρά της, επιστρέφει στο πλάνο της να γίνει μητέρα με εξωσωματική γονιμοποίηση, όμως στην πραγματικότητα νιώθει πολύ μόνη και πληγωμένη.

Παράλληλα, ο Φίλιππος έχει επιστρέψει στο σπίτι και η Χριστίνα θεωρεί η ιστορία με τον Αλέξη ήταν μια απλή περιπέτεια, μια φάση που πέρασε ανεπιστρεπτί. Η καρδιά του Φίλιππου όμως πονάει για το πώς τέλειωσε η ιστορία του με τον Αλέξη και ας μην το εξομολογείται σε κανέναν…
Στο μεταξύ, η Σοφία ρίχνεται με τα μούτρα στη νέα της επιχείρηση κέτερινγκ και ο άνεργος Κοσμάς τη στηρίζει με όλες τις δυνάμεις και τις γνώσεις του. Το μυστικό της απιστίας της γυναίκας του με τον Νώντα όμως καιροφυλακτεί! Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Εβαν και η Κάτια απομακρύνονται επικίνδυνα. Μάλιστα εκείνη πιέζει τον Άλκη να του πουν την αλήθεια για την πατρότητα του παιδιού. Τα νέα της γιατρού δεν είναι καλά και πυροδοτούν μια σειρά από εξελίξεις, που Θα αναστατώσουν τις ζωές όλων..

Η σειρά «0 πρώτος από εμάς» βασίζεται στην τηλενουβέλα El primero de nosotros που παίχτηκε το 2022 στην Αργεντινή. Κεντρικός ήρωας σύμφωνα με το Τηλέραμα, είναι ο Σαντιάγο, που μαθαίνοντας πως η ζωή του τελειώνει, προτείνει στους φίλους του να ζήσουν τα όνειρά τους και να αλλάξουν ό,τι χρειάζεται προκειμένου να είναι πραγματικά ευτυχισμένοι.

Στο τέλος της σειράς ο Άλκης χάνει τη μάχη όμως προλαβαίνει να κρατήσει στην αγκαλιά το μωρό του!

Νωρίτερα έχει μαγνητοσκοπήσει ένα βίντεο ώστε να το δει το παιδί όταν μεγαλώσει…

Ο Πρώτος από εμάς: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Γιωργίκης και Ανέστης αντιμέτωποι-Το μίσος τους και πάλι στην επιφάνεια!

F1 Charles Leclerc: Δεν είναι φήμες κατέχει τελικά το τέρας Ferrari 812 Competizione αξίας 598.000 δολαρίων

Σασμός: Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο της χρονιάς-Κόβουν την ανάσα τα γεγονότα