Ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, αποκαλύπτουν στον Χριστόφoρο πως η Βικτόρια έχει ερωτική σχέση με τον Δημοσθένη, άρα έτσι εξηγούνται πολλά. Εκείνος, έξαλλος για άλλη μια φορά μαζί της, της ζητά να φύγει από το σπίτι και να πάρει μαζί της και τη Στέλλα.

Παράλληλα, ο Σίμος, ακούγοντας τη «συμβουλή» της μητέρας του, επισκέπτεται τον Ντίνο, ο οποίος, αφού κρύβει την Αμαλία στην κρεβατοκάμα-ρά του, υποδέχεται τον άντρα της, προσπαθώντας να κρύψει την ταραχή του… ‘Οταν όμως η Αμαλία ηληροφo- ρείται το ατύχημα της μητέρας της, σπεύδει στο νοσοκομείο. Μόλις μαθαίνει και ο Ντίνος ότι βρίσκεται εκεί η Αμαλία, πάει να τη βρει… Μόνο που λίγο πιο πίσω, στον ίδιο διάδρομο, βρίσκεται και ο Σίμος!

Επηρεασμένος από τα λόγια της Δωροθέας, αλλά και από την αμήχανη σκηνή στο νοσοκομείο, ο Σίμος προσπαθεί να καταλάβει αν όντως συμβαίνει «κάτι» ανάμεσα στον Ντίνο και την Αμαλία. Παράλληλα, η’Ολγα ανακοινώνει στην αδελφή της ότι σκέφτεται να χωρίσει από τον αστυνόμο Γιαμαλή, κάτι που χαροποιεί τη Δωροθέα, που ανέκαθεν τον θεωρούσε… προικοθήρα!

Η είδηση πως η Ηλέκτρα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα πέφτει σαν κεραυνός, ταυτόχρονα όμως ανοίγει τον δρόμο στη Ζαχαρούλα και τον Βύρωνα. Στο μεταξύ, αν και ένοχη, η Βικτόρια προσπαθεί να δημιουργήσει τύψεις στον Χριστόφορο, επειδή προσπάθησε να… φιλήσει τη Μιράντα, εκείνος όμως, απτόητος, επιμένει να φύγει από το σπίτι, μαζί με τη Στέλλα.

Στη συνέχεια η Βικτόρια ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την οικία Μπουραντά, όχι μόνο γιατί της το ζητά ο Χριστόφορο, αλλά και για να αποφύγει τη σύλληψη από το ένταλμα που αναμένεται εις βάρος της.

Παρ’ όλα αυτά δεν έχει πει την τελευταία της λέξη… Μαζί με τη Στέλλα, αποφασίζουν να εκδικηθούν!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Νευρικός κλονισμός για την Αμαλία-Γιατί κρύβεται από τον Ντίνο;

Survivor 22/3: Τι κάνουν τα βράδια στο δάσος Σταυρούλα και Περπατάρης;

Ψυχοκόρες: Πέφτει θύμα αποπλάνησης-Την ξεμοναχιάζει και εκείνη σοκάρεται!