Οταν η ‘Ολγα μαθαίνει από τον Πάρη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, πως ίσως τελικά ο Σίμος είναι γιος της Βικτώριας και κάποιου… Ιωσήφ, θυμάται ένα παλιό φωτογραφικό άλμπουμ που έχει ξεχάσει. Και πράγματι, όταν το βρίσκει, η μνήμη της κινητοποιείται, καθώς σε μια παλιά φωτογραφία αντικρίζει, εκτός από τον εαυτό της και την πεθαμένη πια γυναίκα του Χριστόφορου, την Αντιγόνη, τη Βικτώρια και τον… Ιωσήφ. Αναμνήσεις την πλημμυρίζουν…

Στο μεταξύ, η Βικτώρια καταφέρνει να πείσει τον Χριστόφορο να κρατήσει τη Στέλλα στο σπίτι και έπειτα από αυτό σχεδιάζει πώς θα ξεφορτωθεί αποτελεσματικά τα ενοχοποιητικά στοιχεία που έχει στα χέρια της και δεν θέλει με τίποτα να τα βρει η αστυνομία.

Η Σύρμω ζηλεύει κάθε μέρα όλα και περισσότερο τη συγχωριανή της, που καταφθάνοντας στην Αθήνα δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Θωμά… Μια παρεξήγηση μάλιστα στη συνεννόηση οδηγεί τη Σύρμω να ξεσπάσει πάνω του από ζήλια σύμφωνα με το Τηλέραμα!
Γλιτώνοντας τελευταία στιγμή από την παγίδα που πήγε να της στήσει ο Χρήστος, η Βικτώρια αποφασίζει να ξεφορτωθεί όλα τα στοιχεία που την ενοχοποιούν.’Ετσι, βάζει φωτιά στα πάντα, καίγοντας έγγραφα, χάπια, ακόμα και τις ενοχoποιητικές… σφαίρες. Στη συνέχεια, ανακουφισμένη και ξέροντας πολύ καλά να κρύβει το πραγματικό της πρόσωπο, αποφασίζει για ακόμα μια φορά να παρουσιάσει τον εαυτό της ως «θύμα».’Ετσι, μαθαίνοντας από τον Δημοσθένη ότι τα σενάρια της αστυνομίας για τη δολοφονία του Άγη στρέφονται στο πρόσωπό της, επιχειρεί να στρέψει την έρευνα εναντίον του Ντίνου Παπακώστα, όπως έκανε πάντα.

Στο μεταξύ, η Μάγια, που πιστεύει ότι γνωρίζει πια πολύ καλά τον Αποστόλη και δεν έχει να φοβάται τίποτα, μαθαίνει ότι θα συναντηθεί μια άλλη γυναίκα και αναστατώνεται, καθώς της έχει πει ψέματα ότι θα συναντηθεί με τον γιο του… ‘Οντως ο Αποστόλης αργά το βράδυ συναντά τη μητέρα του Ντίνου, που δεν έχει πάψει να αναζητά τον δολοφόνο του Αριστείδη, και της λέει ότι θα της φέρει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι πίσω και από αυτή την εγκληματική ενέργεια κρύβεται η Βικτώρια… Ο Αποστόλης αργότερα επιβεβαιώνει στη Μάγια τη συνάντησή του με την άγνωστη Ειρήνη, για την οποία όμως αρνείται να της πει οτιδήπoτε. Η Μάγια γίνεται έξαλλη και το ζευγάρι οδηγείται σε έναν μεγάλο καβγά…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Εξέλιξη σοκ-Η Αλεξάνδρα στα όρια της τρέλας!

F1: Verstappen, ακούστε Leclerc: “Λοιπόν, χωρίς Red Bull…”

Η Μάγισσα: Μακελειό στον πύργο των Λασκαραίων-Βάφεται με αίμα η σειριά τους!