Η Αμαλία και ο Ντίνος στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, δυσκολεύονται να κρύψουν τον έρωτά τους, ειδικά μετά την απόφαση του τελευταίου να φύγουν μαζί κρυφά και δρομολογούν τα σχέδιά τους.

Μάλιστα η Αμαλία λέει σm Μιράντα να μην αφήσει τη δουλειά της στον «Παράδεισο». γιατί τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Εφόσον χωρίζει με τον Σίμο, δεν πρόκειται να ζήσει στο εξωτερικό μόνιμα και προτιμά να ταξιδέψει για λίγο καιρό μόνη της.

Την ίδια ώρα, ο Ντίνος εκμυσmρεύεται στον Βύρωνα ότι θα πουλήσει το κτίριο του «Παράδεισου», όχι όμως και την επιχείρηση και  θα εξαφανιστεί με την Αμαλία. Λίγο μετά το ζευγάρι αποφασίζει να φύγει στην Ισπανία και έτσι ο Ντίνος κλείνει εισιτήρια για τη Βαρκελώνη στις 12 Ιουνίου και η Αμαλία το λέει στην Πολυξένη, ενώ όταν έρχονται τα εισιτήρια η Μιράντα καταλαβαίνει τα πάντα χωρίς να αντιδράσει.

Η Μιράντα καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να εμποδίσει τον έρωτα του Ντίνου με την Αμαλία και όταν αυτοί φεύγουν για τη Βαρκελώνη. εκείνη μένει μόνη στον «Παράδεισο» και ζει στο σπίτι του Χριστόφορου με τον οποίο έρχονται ακόμα πιο κοντά. Μαζί τους καταφέρνουν να πάρουν τη Ματούλα, ενώ η Στέλλα παίρνει ξανά τον δρόμο για το ψυχιατρείο.

Η Γεωργία μένει έγκυος και το ανακοινώνει στον Πάρη. Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και το ζευγάρι Θέλει να είναι μαζί και να ζήσει σαν οικογένεια. Σ αυτό Θα βοηθήσει τόσο ο Αποστόλης που θα μιλήσει στον Χριστόφορο. όσο και η Μιράντα που τελικά είναι αυτή που τον πείθει να σταματήσει να κυνηγάει το ζευγάρι.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 30/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Θύρα 7 : ΖΗΣΑΜΕ το όνειρο τρελό!

Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία ορίζουν ημερομηνία γάμου- Θα παντρευτούν τελικά;