Απειλές, εκβιασμοί και νέες αμφιβολίες έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών.

Μετά την απάντηση, ότι η Δωροθέα δεν έχει φωτογραφία του Σίμου από τα παιδικά του χρόνια, ο Λεβί καταρρακώνεται, καθώς ήλπιζε να βρει το χαμένο γιο του και η Όλγα προσπαθεί να του σταθεί όσο καλύτερα μπορεί.

Στο μεταξύ, η αδιαφορία του Σίμου για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά την απόδραση της Βικτώριας, που κατηγορείται για δύο φόνους, προκαλεί στην Αμαλία μεγάλο εκνευρισμό και ακόμα μεγαλύτερη καχυποψία προς το πρόσωπό του.

Όταν, όμως, επισκέπτεται τον «Παράδεισο» για να μιλήσει στη Μιράντα, δεν της απο- καλύπτει τίποτε απ’ όλα αυτά. Αντιθέτως, την πιέζει να φύγουν όλοι μαζί για το Παρίσι. Η Ματούλα βρίσκεται σε δεινή θέση και φαίνεται πως τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τη βοηθήσει πια, παρά μόνο ο εαυτός της.

Παίζει θέατρο στον Χρήστο και τη Στέλλα, που καραδοκούν ώστε να δουν αν μπορεί να μιλήσει και να περπατήσει, παριστάνοντας την ανήμπορη, για να μην την εξοντώσουν. Κάποια στιγμή, θεωρώντας ότι έχουν φύγει και είναι μόνη, τηλεφωνεί στον Χριστόφορο, αλλά εκείνοι είναι κρυμμένοι στο σπίτι και την ακούν.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία καταλαβαίνει το μυστικό του Σίμου για τον φόνο

Survivor 5/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 1η ασυλία;

Ολυμπιακός: Πάσχα στις Σπέτσες ο Ροντινέι!