Ο απόλυτος εφιάλτης ζώνει τον Σίμο μόλις βλέπει μπροστά του ολοζώντανο τον Αποστόλη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Το σχέδιο της πυρκαγιάς στον «Παράδεισο» ήταν να σκοτωθεί ο Αποστόλης και όχι ο Δούβλης. “Ετσι, δίνει εντολή στον Ρένο να τον βγάλει από τη μέση εδώ και τώρα! Στη διάρκεια της κατάθεσης της Βικτώριας στην αστυνομία για την παρουσία του Χρήστου στο νοσοκομείο, αποκαλύπτεται ότι ο Σωτήρης έδωσε απόρρητες υπηρεσιακές πληροφορίες στην ‘Ολγα. Εκείνος αναλαμβάνει τις ευθύνες του και υποβάλει την παραίτηση του. Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος, ενοχλημένος και θορυβημένος από τα καμώματα της Στέλλας, προτείνει στη Ματούλα να της νοικιάσει ένα σπίτι και να μείνει εκεί με την κόρη της. Μόλις το μαθαίνει η Αμαλία, θυμώνει με τον πατέρα της και δεν το δέχεται. Και ενώ η έκρυθμη κατάσταση που δημιουργείται θα έπρεπε να συνετίσει τη Στέλλα, λίγες ώρες μετά αποδεικνύεται ότι το θράσος της δεν έχει όρια.

Ο Σίμος μαθαίνει πως η μητέρα του είναι μπλεγμένη σε ιστορίες που δεν έπρεπε. Όταν συναντά τον Αποστόλη η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Δεν πιστεύει με τίποτα ότι πίσω από τα εγκλήματα βρίσκεται η αγαπημένη του νονά η Βικτώρια. Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ζητά αποδεικτικά στοιχεία αλλά ο Αποστόλης αρνείται να του τα δώσει αφού τα κρατά για να εκδικηθεί τον πατέρα του!

Ο Σίμος όμως είναι σοκαρισμένος από αυτή τη συνάντηση για έναν ακόμα λόγο αφού φαίνεται ότι η μητέρα του έχει συμφωνήσει με τον Αποστόλη ενάντια στη Βικτώρια προκειμένου να περάσει στα χέρια της το πατρικό της σπίτι.

Η Βικτώρια μαθαίνει ότι ο Αποστόλης είναι ζωντανός και η ιατροδικαστική έρευνα αποδεικνύει ότι στη θέση του είχε θαφτεί ο Δούβλης.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ: Τέλος άλλη μία εκπομπή-«Καρφιά» από την παρουσιάστρια σε Ζούλα!

Η ανάλυση DNA των Καλάς σόκαρε! Δεν έχουν σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο

Η Φάρμα: Άγρια «μπινελίκια» και Trash τσακωμοί για να ανέβει η τηλεθέαση;