Ο Παράδεισος των Κυριών έχει κατεβάσει ρολά προκειμένου να συμβαδίσει με τις μέρες των εορτών και των… διακοπών! Οι ήρωες πρέπει κι εκείνοι να ξεκουραστούν προκειμένου να επιστρέψουν σε νέες περιπέτειες!

Και ποιες θα είναι αυτές; Μα φυσικά η Λιζέτα, η πρώην γυναίκα του Ντίνου. Πόσο μάλλον τώρα, που, καθώς δεν έχουν πάρει διαζύγιο, παραμένει ακόμη κυρία Παπακώστα.

Η ουσιαστικά πρώην, αλλά τυπικά και νυν σύζυγος βιάζεται να πάρει ό,τι μπορεί, καθώς ο Ντίνος, που έχει γίνει ζευγάρι με τη Μιράντα, σίγουρα θα θέλει να επιταχύνει την έκδοση του διαζυγίου του. Ωστόσο, η άρτι αφιχθείσα από την Αμερική Λιζέτα έχει διαθέσεις πολύ άγριες και διεκδικητικές. Απαιτεί από τον Ντίνο μερίδιο από την περιουσία του για να του δώσει διαζύγιο.

Από την άλλη, μπορεί ο Χριστόφορος Μπουραντάς να ονειρευόταν το γάμο του Άγη με τη Γεωργία, αλλά τα πάντα διαλύθηκαν, καθώς έκανε πίσω ο γαμπρός. Ο Χριστόφορος, μόλις μαθαίνει ότι ο γιος του διέλυσε τον αρραβώνα, βράζοντας από θυμό, τον διώχνει από το σπίτι. Η Βικτώρια γίνεται έξαλλη από τη στάση του Χριστόφορου και συγκρούεται άγρια μαζί του. Στο κάτω κάτω, είναι η βιολογική μητέρα του, άσχετα αν δεν το γνωρίζει ο ‘Αγης. Μπορεί να συμφώνησε με τον Χριστόφορο να τον »υιοθετήσει, και να τον μεγαλώσει εκείνοι με την άτεκνη αδελφή της όμως η Βικτώρια ήταν πάντα παρούσα στη ζωή του παιδιού της -έστω και ως… θεία. Τώρα δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη και κατηγορεί τον Χριστόφορο για αυταρχική συμπεριφορά και τον απειλεί να συμμορφωθεί αλλιώς θα τα τινάξει όλα στον αέρα! Από την πλευρά του ο Χριστόφορος την κατηγορεί ότι με τη στάση της έκανε τον Άγη ανεύθυνο και επιπόλαιο!

Η σειρά λοιπόν αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες του ALPHA, στις 16 Ιανουαρίου οπότε και όλα θα ξαναμπούν στην καθημερινή ροή τους!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ των επεισοδίων

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια Γη: Η Νάντια δολοφόνος-Σκοτώνει τον επίδοξο βιαστή της!

Παναθηναϊκός: Το αντιλήφθηκε ο Γιοβάνοβιτς! Επιτέλους!

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία στην αγκαλιά του Κουράκου-Ο αστυνόμος μαθαίνει την αλήθεια!