Ακόμα μία επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, θα μας αφήσει για λίγες τουλάχιστον μέρες προκειμένου να προβληθούν οι ταινίες εκείνες που αφορούν στο Θείο Δράμα όπως άλλωστε είθισται κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Αν και πλέον οι τηλεοπτικές σειρές όλων των σταθμών δε φαίνεται να εγκαταλείπουν για πολύ, ωστόσο οι τηλεοπτικοί σταθμοί προσωρούν σε αναπροσαρμογή του προγράμματος και ενώ «τρέχουν» τα γυρίσματα.

Έτσι και οι περιπέτειες του Μπουραντά, θα επιστρέψουν μετά από ολιγοήμερες διακοπές, την Τετάρτη 19 Απριλίου.

Τι πρόκειται όμως να συμβεί στην Αθήνα της παλιάς εποχής, στο επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας;

Η μεγάλη ταραχή που προκαλεί η περιπέτεια της υγείας του Πάρη, φέρνει τη Γεωργία στο σπίτι των Βασιλείου. Ασυνήθιστες επισκέψεις όμως έχουν και οι Μπουραντάδες, οι οποίοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη τον κίνδυνο που εγκυμονεί η παρουσία της νέας οικιακής βοηθού στο σπίτι τους. Η Αμαλία εκμυστηρεύεται στον Ντίνο το μεγάλο της μυστικό, αλλά συγχρόνως του ζητά μια χάρη που τον περιορίζει. Φυσικά δε θα μπορούσε να μην ενημερωθεί για τις εξελίξεις και ο Άγης, ο οποίος αντιδρά σπασμωδικά καταρρακώνοντας τον Χριστόφορο. Η ώρα είναι 23.30 και στο σπίτι των Μπουραντάδων ο απόκοσμος ήχος ενός πυροβολισμού ξυπνάει απότομα τον Χριστόφορο. Τι συνέβη;

Στο 116ο επεισόδιο η Φωφώ δέχεται μία δυσάρεστη επίσκεψη αμέσως μετά το κλείσιμο του μαγαζιού, που θα την φέρει σε δύσκολη θέση. Στην οικία Μπουραντά υπάρχει μεγάλη αναστάτωση μετά τον πυροβολισμό. Ο ερχομός της αστυνομίας θα αποκαλύψει ένα από τα μυστικά των Μπουραντάδων. Ο Ντίνος μαθαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τώρα που πήρε πίσω τον Παράδεισο να χάσει ένα κομμάτι αυτού και δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Ο Αποστόλης έξαλλος με την Ντέπυ και την συμπεριφορά της την απειλεί για να συμμορφωθεί. Η Γεωργία έρχεται για ακόμη μία φορά απέναντι σε ένα μεγάλο δίλημμα που αφορά τη ζωή της. Θα ανεχτεί τον Δημητράκη και την συμπεριφορά του για χάρη του παιδιού της ή θα διαλύσει τον αρραβώνα με κίνδυνο να εκτεθεί και αυτή και όλη η οικογένειά της.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Πάσχα 2023: Ανατροπή με τους τηλεοπτικούς σταθμούς-Αυτές οι σειρές θα προβληθούν!

Κύπρος: Oδηγός ταξί εισέβαλε σε ποδηλατόδρομο και έγινε viral

Η Γη της Ελιάς: Αυτή την παγίδα στήνει ο Αλέξης στον Χρήστο-Έτσι, θα τον τελειώσει!