Ο Παράδεισος των Κυριών: Τέλος από τη σειρά αυτοί οι ήρωες

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τέλος από τη σειρά αυτοί οι ήρωες

Επόμενα Επεισόδια

Μετά το πρώτο σοκ από την καταστροφή στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, αλλά και τα θύματα αυτής, ο μόνος τρόπος για να μη μείνουν
Συντάκτης:

Μετά το πρώτο σοκ από την καταστροφή στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, αλλά και τα θύματα αυτής, ο μόνος τρόπος για να μη μείνουν χωρίς δουλειά οι τόσοι εργαζόμενοι στον «Παράδεισο» είναι να ξαναφτιαχτεί από την αρχή. Μετά την κατάρρευση του Ντίνου, η Μιράντα που είναι πάντα στο πλευρό του, τον κινητοποιεί λέγοντάς του να συνέλθει, να σηκώσει το κεφάλι και να δουν τι θα κάνουν με το μαγαζί.

Το ίδιο του λέει και ο Μάρκος και μάλιστα του τονίζει ότι δεν πρέπει να αφήσει όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους υπαλλήλους του που τον στήριξαν σε όλα τα δύσκολα, χωρίς δουλειά, στον δρόμο. Ο Ντίνος αποφασίζει να συνεχίσει να παλεύει και με τα χρήματα της αποζημίωσης ξαναστήνει τον «Παράδεισο» από την αρχή. Παράλληλα, η υπηρεσία της πυροσβεστικής έχει αποφανθεί ότι πρόκειται για εμπρησμό, γεγονός που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για το ποιος και γιατί θέλησε να τον καταστρέφει σύμφωνα με το περιοδικό TiVi24.

Από τη νέα σεζόν, το καστ των ηθοποιών της σειράς θα αλλάξει κατά ένα μέρος, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν θα συνεχίσουν. Φυσικά δεν Θα δούμε τον Θάνο Καληώρα, καθώς ο δικηγόρος Δούβλης είναι νεκρός από την πυρκαγιά.

Επίσης, στον δεύτερο κύκλο δεν θα δούμε τη Σμαράγδα Αδαμοπούλου, καθώς η Κούλα θα φύγει στην Ιταλία για να συνεχίσει τις σπουδές της. Τον δρόμο για το εξωτερικό ώστε να εξελίξει την καριέρα του θα ακολουθήσει και ο Βασίλης Boύvoς. Ο γιος του Μάρκου και της Πιπίτσας, ο Στέφανος, μετά από τον χωρισμό των γονιών του αλλά και τη συγκατοίκηση της Γεωργίας με τον Πάρη. αποφασίζει να φύγει κι αυτός από την Ελλάδα.

Εκτός Ελλάδος θα βρεθεί και ο φίλος του Αγη και της Δάφνης, ο Τόλης Νικόλαος Αγαπίου, που επιστρέφει στο Λονδίνο όπου ζούσε και σπούδαζε ναυτιλιακά. Ελάχιστα από τον Σεπτέμβριο θα βλέπουμε την Πιπίτσα καθώς σεναριακά θα έχει μετακομίσει στα Καμίνια όπου θα ζει με τη μάνα της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρόλος της Κατερίνας Σαβράνη από κύριος θα γίνει γκεστ.

Τέλος, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει και ο Γιάννης Βασιλώτος στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, αφού όπως έχουμε δει ο Μεμάς μετά την αποτυχία του στη δουλειά αλλά και στη ζωή του, όπως λέει θέλει να φύγει μετανάστης στη Γερμανία. Η Σύρμω βέβαια του απαγορεύει να φύγει, αλλά πολύ πιθανόν να την… πείσει! Οπως θα φύγουν ορισμένοι ηθοποιοί, έτσι θα έχουμε και νέες εισόδους και αρκετούς ρόλους, ώστε να ενισχυθεί πιο πολύ το σενάριο, που μας επιφυλάσσει πολλές εξελίξεις.

Οπως είναι ήδη γνωστό, πρόκειται να δούμε σε ένα πολύ βασικό και καθοριστικό ρόλο τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο (αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν πέσει οι υπογραφές). Ωστόσο ο ρόλος του είναι εκείνος που θα φέρει πολλές ανατροπές, καθώς είναι νέος, ωραίος και πλούσιος επιχειρηματίας που ανοίγει πολυκατάστημα ανταγωνιστικά κοντά στον «Παράδεισο». Όμως δεν περιορίζεται στον εμπορικό ανταγωνισμό, αλλά και στον… συναισθηματικό!

Επίσης έχουμε δει δύο-τρεις φορές τη Νάσυ Μπούκλη, που υποδύεται την Αντιγόνη, τη γυναίκα του Χριστόφορου και αδελφή της Βικτώριας. Από τη νέα σεζόν θα τη βλέπουμε ακόμα πιο συχνά, καθώς ανοίγει η ιστορία της και βλέπουμε πώς έφτασαν τα πράγματα εκεί που έφτασαν. Τέλος, επιστρέφει στην Ελλάδα η αδελφή της Ολγα, η Δωροθέα, την οποία ακούσαμε μόνο ότι ζει στην Αυστρία. Αυτές τις μέρες αναμένεται να γνωρίσουμε και το όνομα της ηθοποιού που θα την υποδυθεί.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Φεύγει για Αμερική η Ευγενία;- Εμφανίζεται ο επικίνδυνος πατέρας της μικρής!

15 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακομεταχείρισης των Ηλικιωμένων

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κρατάει με το ζόρι την Ελισάβετ-Την απαγάγει!

 

Facebook Share: %CE%9F+%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%82+%CF%84%CF%89%CE%BD+%CE%9A%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%BD%3A+%CE%A4%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CF%84%CE%B7+%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC+%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AF+%CE%BF%CE%B9+%CE%AE%CF%81%CF%89%CE%B5%CF%82 Facebook Share: %CE%9F+%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%82+%CF%84%CF%89%CE%BD+%CE%9A%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%BD%3A+%CE%A4%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CF%84%CE%B7+%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC+%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AF+%CE%BF%CE%B9+%CE%AE%CF%81%CF%89%CE%B5%CF%82 Facebook Share: %CE%9F+%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%82+%CF%84%CF%89%CE%BD+%CE%9A%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%BD%3A+%CE%A4%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CF%84%CE%B7+%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC+%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AF+%CE%BF%CE%B9+%CE%AE%CF%81%CF%89%CE%B5%CF%82