Η δραματική σειρά εποχής Ο Παράδεισος των Κυριών σε σενάριο Δήμητρας Τσόλκα και μιας ομάδας σεναριογράφων και σε σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη – Σταμάτη Πατρώνη, αποτελεί μία από τις πολύ αγαπημένες, καθημερινές συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού.

Γεγονός που αποδεικνύεται από τα ποσοστά τηλεθέασης. Παρ’ όλα αυτά, όμως, οι συντελεστές δεν επαναπαύονται, αλλά επιφυλάσσουν κάποιες ιδιαίτερες… εκπλήξεις. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες εβδομαδιαίου περιοδικού, στα προσεχή επεισόδια της σειράς, πρόκειται να δούμε ένα πρόσωπο για το οποίο κατά κύριο λόγο… ακούμε.

Αναφερόμαστε στη γυναίκα του Χριστόφορου (Λάζαρος Γεωργακόπουλος) και την αδελφή της Βικτώριας (Θεοδώρα Τζήμου). Αυτή την ηρωίδα, την οποία θα βλέπουμε σε αναδρομές στο παρελθόν -αφού έχει πεθάνει-, πρόκειται να την υποδυθεί η Νάνσυ Μπούκλη. Να υπενθυμίσουμε ότι η ταλαντούχα ηθοποιός κάνει επιλεκτικά τηλεόραση και η τελευταία φορά που την είδαμε ήταν πέρυσι, στη σειρά της ΕΡΤ 1 «Καρτ ποστάλ».

Στο μεταξύ, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA η Αμαλία μαθαίνει απ’ την Πολυξένη το μεγάλο μυστικό της Βικτώριας και αποφασίσει να την αντιμετωπίσει στα ίσα. Η Μιράντα απ’ την άλλη πηγαίνοντας στο νοσοκομείο, να δει τον Μάρκο έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση μ’ αυτά που της εξομολογείται… Δύο απροειδοποίητες επισκέψεις θα ταράξουν τον Παράδεισο για διαφορετικούς λόγους. Απ’ τη μία ο Ντίνος που έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του και απ’ την άλλη η Τζένη που έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητα της εποχής… Θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι ή θα τους παρασύρουν τα καινούρια δεδομένα; Ο Πάρης βλέπει πως ο πατέρας του προσπαθεί να με νύχια και με δόντια να πάρει την Όλγα με το μέρος του και αντιδράει. Θα τα καταφέρει να αφυπνίσει τη μητέρα του ή η μάχη αυτή, για ακόμη μία φορά, έχει χαθεί;

 Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 25/1: Η γιατρός του σόου τα «έσπασε» και έγινε viral με Live διάγνωση!

Οι 5 δανεικοί που θα άλλαζαν τον Ολυμπιακό

Survivor All Star: 5 λόγοι που η σχέση Καρολίνας – Πρίαμου θα μπορούσε να είναι στημένη απο την παραγωγη