Η Βικτώρια με τον Χριστόφορο μαθαίνουν στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών ότι ο Ντίνος ειναι παντρεμένος και φυσικά δεν χάνουν ευκαιρία να μιλήσουν στην Αμαλία. Μάλιστα η Βικτωρία δείχνει  συντετριμμένη με το νέο που πληγώνει την ανιψιά της. Ωστόσο αυτό που ήθελαν το πέτυχαν. Η Αμαλία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της στη σειρά του ALPHA και αποφασίζει να μην ξαναδεί ποτέ τον Ντίνο. Παράλληλα στην οικογένειά της βρίσκουν το έδαφος πρόσφορο για να την πιέσουν να παντρευτεί τον Πάρη, ενώ ο Ντίνος που μπορεί να καταλάβει γιατί η Αμαλία δεν δέχεται ουτε καν να τον ακούσει, αρχίζει να το ρίχνει στα ποτά και τα ξενύχτια με περιστασιακές σχέσειs τηs μιας βραδιάς. Παράλληλα ο Μάρκος προσπαθεί να συνετίσει το αφεντικό του, όταν καταλαβαίνει ότι ακολουθεί λάθος μονοπάτια ψάχνοντας για παρηγοριά.

Ο Πάρης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αναγκάζεται, μετά από πίεση της μητέρας του, να της αποκαλύψει ότι επιτέθηκε στην Αμαλία. Ο ίδιος λέει ότι θόλωσε γιατί του μίλησε άσχημα!

Όταν το ακούει η Όλγα τρελαίνεται!  Η ίδια σκέφτεται ότι θα πρέπει να βρεθεί μια λύση για τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα του γιου της. Ωστόσο ένα τρα-γικό γεγονός θα την προλάβει. Ο Πάρης, κάτω από το βάρος των πράξεών του και μετά από την ντροπή που αισθάνθηκε όταν αποκάλυψε στη μητέρα του τι έγινε εκείνη τη νύχτα με την Αμαλία, θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Ευτυχώς οι γονείς του τον προλαβαίνουν λίγο πριν πεθάνει και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο Αποστόλης όμωs σκέφτεται να χρησιμοποιήσει αυτό το τραγικό γεγονός του γιου του εναντίον του Ντίνου και προτείνει στον Πάρη να κατηγορήσει τον Ντίνο για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα του επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Στις 13 Οκτωβρίου η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα-Η υπόθεση απο το πρώτο επεισοδιο της συγκλονιστικής σειράς

6 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα εγκεφαλικής παράλυσης

Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος αποφυλακίζεται με απόφαση της κυβέρνησης