Στο προηγούμενο επεισόδιο της καθημερινής δραματικής σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, ο Ντίνος πρόκειται να μάθει για το δείπνο στο σπίτι του Μπουραντά. Αυτό είναι που τον κάνει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Μάρκο.

Στο μεταξύ ο Πάρης λέει στην Αμαλία ότι ζήτησε από τους γονείς του να ακυρωθεί ο αρραβώνας, τα πάντα όμως αλλάζουν για τον ίδιο όταν μαθαίνει ότι πήγε η Πολυξένη στον «Παράδεισο». Παράλληλα ο Αποστόλης και ο Χριστόφορος δείχνουν αποφασισμένοι να τους παντρέψουν, ενώ η Βικτώρια δίνει μια σημαντική πληροφορία στον Θανάση.

Στο 12ο επεισόδιο της σειράς, ο Ντίνος πρόκειται να δεχτεί ένα περίεργο και φυσικά ανώνυμο τηλεφώνημα. Αυτό ακριβώς είναι που βάζει τον Βύρωνα σε υποψίες. Στο μεταξύ οι Μπουραντάδες θα έχουν τρομερές αναταραχές στην  οικογενειακή τους ζωή ύστερα από μία αιφνίδια επίσκεψη στο σπίτι τους. Άραγε θα καταφέρει ο Ντίνος να ξεφύγει από την απειλή που τον πλησιάζει όλο και πιο επικίνδυνα; Ποιο σκοτεινό μυστικό θα αποκαλυφθεί σύντομα και τι αντιδράσεις θα προκαλέσει;

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης. Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια Γη: Σκληρές κόντρες Άρη- Χρήστου- Η Όλγα πέφτει σε παγίδα!

Επιταγή ακρίβειας: Οι τέσσερις κατηγορίες που δεν χρειάζεται να κάνουν αίτηση – Ποιες είναι

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή από το MEGA-Λιγότερα επεισόδια- Γιατί δεν θα προβληθεί