Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, δεν είναι αρκετός για να φέρει τη χαρά στη γειτονιά του Παράδεισου. Δεν είναι μόνο ο Βλησσάρης, που τον παράτησε η γυναίκα του, αλλά και η Φωφώ που ξαναζεί τον ίδιο εφιάλτη με τον βίαιο άντρα της.

Ο Ντίνος μαθαίνει από τη Νικολέτα την απόφαση της Μιράντας να μη προχωρήσει στην επέμβαση της μεταμόσχευσης. Την ίδια στιγμή η Μιράντα απελπισμένη έχει βρει καταφύγιο στο σπίτι της Μάγιας. Εκεί ο Φώτης της συμπαραστέκεται και της ανοίγει την αγκαλιά του, όπως παλιά.

Η Βικτώρια φοβάται τον απρόβλεπτο χαρακτήρα του Αποστόλη και ζητά από τον Χρήστο να συμβιβαστεί μαζί του στο θέμα της περιουσίας της Όλγας. Το ίδιο και η Δωροθέα προσπαθεί να κάνει σύμμαχο της τον Αποστόλη για να βάλει στο χέρι την περιουσία της αδελφής της.

Οι μάσκες έπεσαν και οι εκβιασμοί είναι ωμοί.

Ο Ντίνος βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση με τα νέα δεδομένα. Προσπαθεί να βρει συμπαράσταση και βοήθεια από κάπου, όμως είναι πολύ μόνος του καθώς κανένας δεν τον βοηθά να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Ο Σίμος είναι αποφασισμένος να εξαλείψει όλους τους εχθρούς του. Με τον έναν τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί και είναι ικανοποιημένος απ’ το πώς εξελίσσονται… Πλέον εστιάζει σ’ αυτόν που φοβάται ότι μπορεί να του κάνει πιο άμεσα κακό... Η Μιράντα φαίνεται να επιμένει στην απόφαση της, όσο κι αν η Αμαλία την παρακαλά για το αντίθετο... Όμως μία ακόμη κίνηση που θέλει να κάνει φέρνει την Αμαλία σε πολύ δύσκολη θέση.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Τέλος η προβολή της την Τετάρτη (13/12)-Τι έχει συμβεί

«Απασφάλισε» ο Γιαννακόπουλος: Τι είπε για τον Μητσοτάκη και τους Αγγελόπουλους

Νίκος Παππάς: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα-Ποιος θα ζητήσει συγνώμη τελικά;