Η Μιράντα βρίσκεται σε δεινή θέση στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών και ο Μάρκος πάει να τρελαθεί. Φοβάται ότι θα μπει φυλακή και δεν το αντέχει. Μόλις μαθαίνει ότι της επιβλήθηκε ποινή για πλαστοπροσωπία και ότι η ποινή είναι εξαγοράσιμη, προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη βοηθήσει. Η κοπέλα δεν έχει τα χρήματα για να πληρώσει και η φυλακή δείχνει μονόδρομος. Ο Μάρκος όμως, για μια ακόμα φορά, στέκεται στο πλευρό της και αναλαμβάνει να πληρώσει αυτός με χρήματα που αναγκάζεται να δανειστεί. Η Μιράντα αισθάνεται υποχρέωση, αλλά μόνο αυτό… Το μυαλό της και η καρδιά της βρίσκεται στον Ντίνο.

Στο μεταξύ η κίνηση στον «Παράδεισο» πηγαίνει καλά, αλλά ένα απρόσμενο γεγονός φέρνει τα πάνω-κάτω. Ξαφνικά εισβάλλουν στο κατάστημα ληστές, ακινητοποιούν τους πάντες και ζητούν τα χρήματα του ταμείου. Ολοι είναι παγωμένοι ώσπου ο Μάρκος κάνει μια κίνηση για να τους σταματήσει ώστε να μην πάρουν τις εισπράξεις.

Ωστόσο, στην προσπάθειά του να αποτρέψει τους ληστές, τραυματίζεται. Ο Μάρκος αιμορραγεί και αμέσως τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα τον επισκέπτεται η Μιράντα συγκινημένη για όσα έκανε τόσο γι’ αυτήν όσο και για το κατάστημα και τους υπαλλήλους.

Ο Μάρκος βλέπει την κοπέλα δακρυσμένη να του εκφράζει ειλικρινά τη συμπάθειά της και αποφασίζει να της μιλήσει. Της λέει πόσο ερωτευμένος νιώθει μαζί της και εκείνη παγώνει, δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί γιατί δεν θέλει να τον πληγώσει, αλλά ταυτόχρονα δεν θέλει να του δίνει και ελπίδες.
Ο Μάρκος μην αντέχοντας άλλο να έχει συναισθήματα για άλλη γυναίκα, ζητάει από την Πιπίτσα να χωρίσουν, αλλά η Πιπίτσα δεν το δέχεται με τίποτα. Την ίδια στιγμή η Μιράντα με τον Ντίνο γίνονται ζευγάρι αλλά κρυφά απ όλους, ενώ η Τζένη αποφασίζει να πει την αλήθεια. Ετσι πηγαίνει στον Πασχάλη και του εξομολογείται πως τον αγαπάει. Το ίδιο όμως κάνει κι εκείνος, της λέει ότι κι αυτός την αγαπάει και γίνονται πλέον ζευγάρι. Αντίθετα, η σχέση του Αγη και της Γεωργίας δεν πηγαίνει καλά, με αποτέλεσμα ο Χριστόφορος να απειλεί τον γιο του ότι θα τον διώξει από το σπίτι.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τέλος για Χριστούγεννα – Αυτή η σειρά παίρνει την θέση της

Ολυμπιακός: Ανέτοιμος ο Σκάρπα! Θα βοηθούσε τους ερυθρόλευκους;

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης παραιτείται-Τέλος από την εισαγγελία