Ο Ντίνος βιώνει δύσκολες στιγμές προσπαθώντας να καταλάβει για ποιον λόγο τον χώρισε η Μιράντα στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Μάλιστα, κάποια στιγμή τη βλέπει να περνάει έξω από τον «Παράδεισο» και τρέχει προς το μέρος της για να της μιλήσει.

Εκείνη παραμένει ψυχρή απέναντί του, γεγονός που τον διαλύει συναισθηματικά. Πάνω στην απόγνωσή του, πλησιάζει την Αμαλία και τη ρωτάει αν της έχει πει η Μιράντα κάτι για την απόφασή της να χωρίσουν. Η κοπέλα έρχεται σε δύσκολη θέση σύμφωνα με το MyTV, καθώς δεν μπορεί να του αποκαλύψει την αλήθεια και έτσι του λέει διάφορες δικαιολογίες. Την επομένη, όμως, μία απρόσμενη εξέλιξη δίνει ελπίδες στον Ντίνο.

Συγκεκριμένα, τον επισκέπτεται στον «Παράδεισο» η Νικολέτα, η οποία του αποκαλύπτει πως η Μιράντα δεν είναι η βιολογική της μητέρα και ότι πίσω απ’ όλα τα ψέματα κρύβεται η Βικτώρια. Τότε ο Ντίνος πιστεύει πως η αγαπημένη του έχει αυτή τη στάση απέναντί του γιατί έμαθε την αλήθεια και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση.’Ετσι, τη συναντάει ξανά και τότε η Μιράντα της, λυγίζει και του λέει την αλήθεια! ‘Οτι δηλαδή η Αμαλία είναι η βιολογική της κόρη. Ο νεαρός σοκάρεται, καθώς δεν μπορεί να το πιστέψει. Παρ’ όλα αυτά, όμως, της ζητάει να είναι και πάλι μαζί! Της τονίζει, μάλιστα, πως η Αμαλία έχει προχωρήσει τη ζωή της, αλλά η Μιράντα είναι ανένδοτη και του εξηγεί πως δεν μπορεί να το κάνει αυτό στο παιδί της.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Χρήστος απειλεί τη Νέλλυ ώστε να του πει ποιοςτην έβαλε να κατηγορήσει τον Πάρη. Εκείνη, καταλαμβανόμενη από φόβο, του εξομολογείται πως πίσω απ’ όλα κρύβεται ο Σίμος. Φυσικά, ο Χρήστος αποφασίζει να χρησιμοποιήσει αυτή την πληροφορία προς όφελόςτου και η κοπέλα αντιλαμβάνεται πως η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Θέλοντας να φύγει μακριά, τηλεφωνεί στον Πάρη και του αποκαλύπτει την αλήθεια, ενώ του λέει πως θα πάει στο τμήμα για να αποσύρει τη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του. Κι ενώ ο νεαρός και η οικογένειά του περιμένουν να τελειώσει άμεσα αυτός ο εφιάλτης, η Νέλλυ αγνοείται… Οι ώρες περνούν και ο Πάρης πηγαίνει στο σπίτι της, όπου τη βρίσκει νεκρή. Το θέαμα σοκάρει τον νεαρό, ο οποίος δεν ξέρει πώς να αντιδράσει!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία βάζει τέλος στα σχέδια του Γρηγόρη-Εκείνος δε δέχεται το όχι της!

Moto2 Carlos Tatay: Η Ισπανική Ομοσπονδία RFME καταγγέλλει την εταιρείας της Βαλένθια για το ατύχημα του Carlos Tatay

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη κοντά στο τέλος-Αυτός θα της σώσει τη ζωή!