Η Αμαλία και ο Σίμος ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών και όλοι είναι κοντά τους γεμάτοι χαρά και συγκίνηση. Ο γάμος τους γίνεται με κάθε μεγαλοπρέπεια, αν και κάποιοι δεν θέλουν με τίποτα αυτή την ένωση.

Η Αμαλία ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη στο πλευρό του Σίμου. Την ίδια στιγμή αποφασίζουν με τη Μιράντα να ανακοινώσουν πια σε όλους στον «Παράδεισο» ότι είναι μητέρα με κόρη. Το πρώτο σοκ διαδέχεται ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση από την πλευρά όλων όσων εργάζονται στο μαγαζί. Μόνο ο Ντίνος δεν συμμετέχει σε τίποτα, καθώς λίγη ώρα πριν, αποφασισμένος και γεμάτος οργή, πετάει τη βέρα του στη Μιράντα. Ωστόσο και η Αμαλία, αν και έχει ήδη δρομολογήσει τον γάμο της, παραδέχεται στην Πολυξένη ότι μπορεί να μην έχει ξεπεράσει τον Ντίνο.

Οι ετοιμασίες του γάμου είναι σε εξέλιξη και μόνο η Βικτώρια προσπαθεί να βρει τρόπους για να τον σταματήσει, αλλά φαίνεται ότι αυτή τη φορά δεν πρόκειται να τα καταφέρει. Το ζευγάρι έχει καλέσει τους πάντες στη γαμήλια τελετή και μόνο ο Ντίνος έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να πάει. Ετσι η Μιράντα αποφασίζει να τον επισκεφθεί στο σπίτι του και να τον ρωτήσει ευθέως το λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μην παρευρεθεί.

Την ίδια ώρα, εν όψει του γάμου και η Δωροθέα προσεγγίζει την Όλγα και την παρακαλάει να πάει στο γάμο του γιου της αφού δεν έχει άλλο συγγενή και τη θέλει δίπλα της και παρότι έχουν γίνει τόσα πολλά μεταξύ τους, η Όλγα αποφασίζει να παρευρεθεί στο γάμο του ανιψιού της.

Η μέρα του γάμου φτάνει και η Αμαλία ντύνεται νύφη στο σπίτι της, όπου τη συνοδεύει στην εκκλησία ο Χριστόφορος φανερά συγκινημένος αλλά και η Μιράντα, που καμαρώνει στο πλευρό της κόρης της. Κουμπάρος είναι ο κολλητός φίλος του Σίμου, ο Ρένος, που παρά τα αισθήματα που έχει γι’ αυτόν, κάνει την καρδιά του πέτρα και αναλαμβάνει αυτόν τον δύσκολο ρόλο. Μετά την τελετή, το ζευγάρι πηγαίνει στο νέο σπίτι που έχουν αγοράσει, γεμάτοι ευτυχία.
Με τους γάμους όμως έρχονται και δύο χωρισμοί! Ο Μάρκος πιεσμένος από όσα έχουν συμβεί τόσο με τον Στέφανο όσο και με τη Γεωργία που μένει πλέον στο πατρικό της, ζητάει από τη Δωροθέα να χωρίσουν γιατί θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά του και η Δωροθέα μένει άναυδη. Το μεγάλο σοκ όμως είναι για τη Ζαχαρούλα, η οποία μετά από την ανείπωτη χαρά που παίρνει από την πρόταση γάμου του Βύρωνα, την περιμένει η απόλυτη θλίψη. Η κοπέλα καταρρέει όταν ο Βύρωνας της ανακοινώνει ότι δεν μπορούν να είναι μαζί και να παντρευτούν καθώς η γυναίκα του περιμένει παιδί. Μάλιστα, λίγο αργότερα εμφανίζεται στο ζαχαροπλαστείο η Ηλέκτρα, η γυναίκα του Βύρωνα, και συστήνεται στη Σύρμω λέγοντας ότι είναι η γυναίκα του Βύρωνα και είναι έγκυος! Μόλις η Σύρμω το ακούει χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Κυριακούλα ανακαλύπτει το μυστικό-Μαθαίνει την αλήθεια για το μωρό της Ιουλίας!

Λιονέλ Μέσι: Βγήκε φωτογραφία με φίλο της Ρεάλ Μαδρίτης γεμάτος χαμόγελο και έγινε viral! (pic)

Το Ναυάγιο: Τέλος ο Μάριος-Ο Παντελίδης τον αναγκάζει να αυτοκτονήσει!