Η Μιράντα δεν θέλει να μπει εμπόδιο στην ευτυχία της κόρης της στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, και προσπαθεί να πείσει τον Ντίνο να φύγουν με την Αμαλία στη Βαρκελώνη όπως είχαν σχεδιάσει.. Ο Ντίνος το αρνείται, δεν αντέχει τον πόνο που προκαλεί τόσο στη Μιράντα, όσο και στην Αμαλία και αποφασίζει να φύγει κρυφά μόνος του για την Ουάσινγκτον. Η Μιράντα υποψιάζεται τις κινήσεις του, τον παρακολουθεί και θα κάνει ό,τι μπορεί για να ζήσει η Αμαλία με τον άντρα που ερωτεύτηκε και αγάπησε, όσο κανέναν άλλο. Ο Σίμος όμως επιδιώκει το ακριβώς αντίθετο. Το σκάει από το κελί του και οπλισμένος πηγαίνει στο σπίτι του Ντίνου την στιγμή που η Αμαλία είναι έτοιμη να μπει μέσα. Σηκώνει το όπλο και πυροβολεί.

Ο γάμος των παιδιών Μεμά- Δάφνης και Βύρωνα- Ζαχαρούλας επισκιάζεται από μία σειρά αναπάντεχων γεγονότων.

Ο Σίμος βρίσκεται εκτός ελέγχου γίνεται επικίνδυνος για όλους ακόμα και για τον ίδιο του τον εαυτό. Είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για τα δεινά του, όμως το μυαλό του είναι μπερδεμένο… που θα τον οδηγήσει άραγε αυτό;…

Μετά από μεγάλη πίεση της Μιράντας, η Αμαλία πείθεται να κάνει μία τελευταία προσπάθεια με τον Ντίνο. Θα καταφέρει όμως να τον προλάβει με όλα αυτά που συμβαίνουν; Ο Πάρης βρίσκεται στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή βάζοντας έτσι σε κίνδυνο τη ζωή του. Ο Χριστόφορος γίνεται μάρτυρας μιας μεγάλης τραγωδίας, όσο η Δωροθέα προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει τον φρουρό να την αφήσει να δει τον γιο της.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 18/6 spoiler: Ποιος κερδίζει την 3η ατομική ασυλία;

UEFA Ranking Ελλάδα: Η αρχή της εκτόξευσης!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος το σκάει κρυφά και μόνος του- Πώς θα αντιδράσει Αμαλία και Μιράντα;