Ο Ντίνος είναι σε απόγνωση στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, όταν του λέει η Μιράντα ότι γνωρίζει για τα σχέδια που κάνουν με την Αμαλία να φύγουν κρυφά από όλους στο εξωτερικό μαζί. Την ίδια ώρα, ο Σίμος, παλεύει να βρει τρόπο να μάθει η Αμαλία πως γνωρίζει τα πάντα, τόσο ο ίδιος όσο και η Μιράντα… Ζητά για άλλη μια φορά την βοήθεια του Ρένου…

Ο Πάρης, αποφασίζει να πάει να ζητήσει από την Αμαλία να τον βοηθήσει για το θέμα του παιδιού και της Γεωργίας, αν και φοβάται πως δεν θα δεχτεί καν να τον ακούσει… Η Δάφνη, λέει στον Μεμά πως ο πατέρας της, της ανακοίνωσε ότι θα την αποκληρώσει, αν τον παντρευτεί.

Ο φρουρός από τον οποίο είχε ζητήσει βοήθεια ο Σίμος, για να βγει για λίγες ώρες από την φυλακή, του λέει ότι το σκέφτηκε και πήρε την απόφασή του… Η Μιράντα δεν θέλει να μπει εμπόδιο στην ευτυχία της κόρης της και προσπαθεί να πείσει τον Ντίνο να φύγουν με την Αμαλία στη Βαρκελώνη όπως είχαν σχεδιάσει.. Ο Ντίνος το αρνείται, δεν αντέχει τον πόνο που προκαλεί τόσο στη Μιράντα, όσο και στην Αμαλία και αποφασίζει να φύγει κρυφά μόνος του για την Ουάσινγκτον.

Η Μιράντα υποψιάζεται τις κινήσεις του, τον παρακολουθεί και θα κάνει ό,τι μπορεί για να ζήσει η Αμαλία με τον άντρα που ερωτεύτηκε και αγάπησε, όσο κανέναν άλλο. Ο Σίμος όμως επιδιώκει το ακριβώς αντίθετο. Το σκάει από το κελί του και οπλισμένος πηγαίνει στο σπίτι του Ντίνου την στιγμή που η Αμαλία είναι έτοιμη να μπει μέσα. Σηκώνει το όπλο και πυροβολεί.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 17/6 spoiler: Ποιος θα κερδίσει την 2η ατομική ασυλία;

Euro 2024: Η αρχή έγινε αλλά η Αγγλία έτσι δεν πάει πουθενά

ΕΡΤ: Οι 6 σειρές που αναμένεται να χτυπήσουν κόκκινο σε τηλεθέαση