Ο Ντίνος βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση στη σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών. Ωστόσο ο ίδιος φαίνεται ιδιαίτερα αποφασισμένος να σώσει τον Παράδεισο. Ετσι, κάνει κινήσεις απελπισίας και απευθύνεται σε τοκογλύφους που συνδέονται άμεσα με τον Αποστόλη. Η Ζηνοβία, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και τον απειλεί ότι θα τα πει όλα στη μητέρα του. Την ίδια ώρα η Αμαλία θέλει να του προσφέρει βοήθεια, αλλά εκείνος δεν τη δέχεται.

Στο μεταξύ ο Αποστόληςς μαθαίνει τα καλά νέα, ότι ο Ντίνος υπέγραψε τη συμφωνία για το δάνειο, όμως η ψυχολογική κατάσταση του Πάρη, που όσο πάει και χειροτερεύει, του κόβει τη χαρά. Η οργή τού Πάρη τον οδηγεί σε απρόβλεπτες καταστάσεις, στο κέντρο των οποίων βρίσκεται φυσικά η ανυποψίαστη Αμαλία.

Ο Πάρης σε κατάσταση παροξυσμού ομολογεί στον Ντίνο τις αποτρόπαιες πράξεις του στην Αμαλία: Του αποκαλύπτει ότι την έκανε δική του με το «ζόρι» και ο Ντίνος τρελαίνεται. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι τη γυναίκα που δεν έχει τολμήσει να αγγίξει καν, ο Πάρης έστω και με αυτό τον τρόπο την έκανε δική του. Στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν, θα δούμε ότι θα πληγωθεί τόσο ο εγωισμός του που θα απομακρυνθεί από την Αμαλία.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Χρήστος Πολίτης εναντίον της Κάτιας Δανδουλάκη-Ξέρω την αδυναμία της για την προσωπική της προβολή

GNTM: Επική τούμπα που πονάς να την βλέπεις – Πάγωσαν οι κριτές

GNTM: Φωτογραφήθηκε μόνο με εσώρουχα η Σοφία Χατζηπαντελή-Και δεν της φαινόταν!