Καθώς ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον της βγαίνουν στην επιφάνεια στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, η Βικτώρια προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια όσων την υποπτεύονται και κυρίως στη Μιράντα και στην Πολυξένη, που αρχίζουν να υποψιάζονται την εμπλοκή της μετά τα συμπτώματα που οδήγησαν τον Φώτη στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, η Αμαλία συναντά κρυφά τον Ντίνο για την υπόθεση του Σίμου, κάτι που ο ίδιος αντιλαμβάνεται και σπεύδει να ενημερώσει τη Μιράντα, η οποία αρχίζει και πάλι να υποψιάζεται πως η κόρη της δεν έχει ξεπεράσει τον Ντίνο.

Η υποψία αυτή βολεύει τον Σίμο, που κι αυτός θέλει πάση θυσία να ρίξει στάχτη στα μάτια της Αμαλίας όπως γράφει το Τηλέραμα. Όταν ο Σίμος ζητά από την Αμαλία να μάθει γιατί του είπε ψέματα για το προηγούμενο βράδυ, εκείνη του αποκαλύπτει όσα τρομακτικά έχει μάθει! Εκείνος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και προσπαθεί όπως όπως να καλύψει τα εγκλήματά του… Η Αμαλία ωστόσο κλονίζεται.. ‘Οσο για τη Μιράντα; ‘Οταν μαθαίνει πως η κόρη της φορούσε στον γάμο το μενταγιόν που κάποτε της είχε χαρίσει ο Ντίνος, νιώθει τις υποψίες της να επιβεβαιώνονται. Η Ζαχαρούλα, απογοητευμένη από τον Βύρωνα, λέει στη Σύρμω ότι δεν πρόκειται να αγαπήσει άλλον άντρα, άρα τα αδέλφια της είναι ελεύθερα πια να προχωρήσουν με τις γυναίκες που αγαπούν. Ο Βελισσάρης πληγώνεται όταν μαθαίνει από την ίδια του τη γυναίκα ότι ο… γιος του δεν είναι γιος του αλλά καρπός παράνομου δεσμού…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Επιφάνειος και Στράτος αποκαλύπτουν τη δολοφονία της Ευγενίας!

Moto Ξουχέλλης, Kymco & Voge θα βρίσκονται στο Motor Festival

Η Μάγισσα: Αδιανόητη η τύχη του Τζανή-Τον πουλάνε σε σκλαβοπάζαρο!