Η Βικτώρια χάνει την ψυχραιμία της και σημαδεύει με όπλο τον Ντίνο απειλώντας πως θα τον σκοτώσει στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυρίων. Από την άλλη, η Μιράντα καταρρέει όταν μαθαίνει την αλήθεια για την κόρη της.
Η κόντρα ανάμεσα στη Βικτώρια και στον Ντίνο φαίνοται πως δεν έχει τέλος. Ο νεαρός είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βρει στοιχεία προκειμένου να αποδείξει σε όλους τις παρανομίες που έχει κάνει η γυναίκα.

Ο Γιαμμαλής δεν βρίσκει στοιχεία που να αποδεικνύουν όσα ισχυρίζεται ο Ντίνος για τη Βικτώρια και έτσι αναγκάζεται να σταματήσει την έρευνα. Η εξέλιξη αυτή δεν αρέσει καθόλου στον τελευταίο, καθώς είναι βέβαιος ότι η Βικτώρια φρόντισε να καλύψει στοιχεία που Θα ήταν εις βάρος της. Πάνω, λοιπόν, στον εκνευρισμό του, πηγαίνει ακόμα μία φορά στο γραφείο της. Εκείνη τη στιγμή, η γυναίκα, έχοντας στην κατοχή της την ατζέντα με τους πελάτες της, αρχίζει να σκίζει τις σελίδες. ‘Οταν ο Ντίνος εισβάλλει στον χώρο, βλέπει στο πάτωμα ένα χαρτί με το όνομα της Μιράντας. Ο νεαρός σαστίζει, αρχίζει να σπάει ό,τι βρίσκει μπροστά του και την κατηγορεί πως κρύβεται πίσω από την υιοθεσία της κόρης της αγαπημένης του. Μάλιστα, την απειλεί πως με αυτό το στοιχείο που κρατάει στα χέρια του, αυτή τη φορά, δεν θα γλιτώσει και θα την κλείσει στη φυλακή για όλα όσα έχει κάνει.

Η Βικτώρια, τότε, αρχίζει να χάνει την υπομονή της και θέλοντας να απαλλαγεί μια για πάντα από τον Ντίνο βγάζει από την τσάντα της ένα όπλο και τον σημαδεύει. Εκείνος δεν ξαφνιάζεται μιας και τη θεωρεί ικανή για όλα, ενώ η Βικτώρια τον απειλεί πως αν δεν φύγει αμέσως από το γραφείο της θα πατήσει τη σκανδάλη.

Ο Ντίνος, φανερά εξοργισμένος, αποχωρεί και πηγαίνει να βρει τη Μιράντα αποκαλύπτοντάς της όλα όσα συνέβησαν. Η κοπέλα, όταν συνειδητοποιεί πως η Βικτώρια κρύβεται πίσω από την υιοθεσία της κόρη της καταρρέει. Ξεσπάει σε κλάματα, καθώς το μόνο που θέλειείναι να βρει το παιδί της. Τότε ο αγαπημένος της τής συμπαραστέκεται και της υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα γι’ αυτό!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA